На екрани вийде продовження культового серіалу "Друзі"

На екрани вийде продовження культового серіалу "Друзі"

Реліз спеціальної серії відбудеться навесні.

На екрани повертається продовження культового серіалу "Друзі". Реліз спеціальної серії присвятять запуску нового стрімингового сервісу від американського кабельного телеканалу HBO.

Чутки про продовження знімання серіалу ходили давно, тепер їх офіційно підтвердили в компанії WarnerMedia, яка є власником HBO, передає CNN.

Ця спеціальна серія має з'явитися в травні 2020 року. Обіцяють, що на екранах буде увесь оригінальний склад серіалу "Друзі" - Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер.

"Друзі" - одне з найгучніших шоу для HBO Max. Комедія, яка дебютувала в 1994 році, стежила за життям та прихильністю любителів кави в Нью-Йорку. Це був один з найпопулярніших і найулюбленіших ситкомів в історії телебачення і здобув нове життя за допомогою трансляції в Netflix (NFLX).

Телевізійна студія WarnerMedia володіє правами на "Друзів" і ліцензувала шоу на потоковий сервіс протягом багатьох років. Але WarnerMedia забрав шоу з сервісу, щоб зробити його ексклюзивним для HBO Max.

Журнал Wall Street Journal повідомляв у липні, що HBO Max виплатить протягом п'яти років 425 мільйонів доларів за перенесення серіалу на свій сервіс.

"Це сталося", - підтвердили продовження серіалу  на своїх сторінках у соцмережах актори Дженніфер Еністон та Метт ЛеБлан.

Раніше повідомлялося, що епізод триватиме годину. Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Девід Швіммер, Метт Леблан та Меттью Перрі мають отримати гонорар у розмірі від трьох до чотирьох мільйонів доларів кожен. Загалом компанія планує витратити на знімання близько 20 мільйонів доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація