На концерті-пам'яті Кузьми його батьку вручили нагороду за легендарного сина

На концерті-пам'яті Кузьми його батьку вручили нагороду за легендарного сина

Кузьму нагородили прикордонники / Фото: facebook.com/skryabinofficial

Особливою відзнакою музиканта нагородили українські прикордонники.

Вчора на концерті-пам'яті Кузьми "Скрябіна" у Києві, який відбувся з аншлагом та зібрав чи не весь український шоу-бізнес на одній сцені, музиканта посмертно нагородили.

Нагороду легендарному музиканту присвоїли прикордонні війська. На сцену піднялися представники прикордонних військ. Вони розповіли, що Кузьма їм неодноразово допомагав.

Прикордонники зауважили, що артист брав участь у розробці дизайну нагороди для воїнів АТО під назвою "Захисник кордонів батьківської землі".

Перші значки вже зроблені, і один з них був присуджений Кузьмі під номером 001.

Цю почесну відзнаку прикордонники вручили батькові Кузьми Віктору Кузьменко. Коли Віктор Кузьмич вийшов отримувати нагороду, багатотисячна зала почала співати гімн України. Батько Кузьми підтримав глядачів і заспівав разом з ними.

Чоловік не втримав сліз і розплакався під час виконання гімну. Після цього Віктор Кузьмич розповів, що Кузьма дуже поважав прикордонників.

"Коли почалася ця дивна війна, він не залишився осторонь, часто їздив у частини, на прикордонні застави, в госпіталі, допомагав бійцям. Він не афішував свої дії, просто робив. Майже кожен свій виступ він закінчував словами: "Давайте робити разом світ кращим. Я люблю вас, люди", - розповів батько музиканта. 

Прикордонники нагородили Кузьму відзнакою

Прикордонники нагородили Кузьму відзнакою

Повʼязані теми:

Наступна публікація