На "Нову хвилю" від України поїдуть учасник "Голосу країни" і переможниця дитячого конкурсу в Юрмалі

На "Нову хвилю" від України поїдуть учасник "Голосу країни" і переможниця дитячого конкурсу в Юрмалі

Фото: Viva

Віка Петрик- переможниця Дитячої "Нової Хвилі-2010", а В'ячеслав Рибіков - учасник "Голосу країни. Перезавантаження"

16-річна Вікторія Петрик з Одеської області та 23-річний В'ячеслав Рибіков з Донецька представлять Україну у фіналі Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля-2014" в Юрмалі.

Цього року півфінал конкурсу розділили на європейський і американський відбори. Перший проходив 18-19 квітня в Москві. У ньому взяло участь більше 70 вокалістів, з яких 13 українців. 

Оцінювали конкурсантів під керівництвом голови журі Ігоря Крутого режисер-постановник конкурсу Олександр Ревзін, співак Філіп Кіркоров, музичний продюсер конкурсу Анастасія Мухіна та фіналісти "Нової хвилі" минулих років Ірина Дубцова, Саша Даль і Аркадій Бородін, пише VIVA

"Не дивлячись на те, що я вже вдруге беру участь у півфіналі "Нової хвилі", все ніби вперше, особливо хвилювання. Я дуже рада своїй перемозі і зараз буду посилено готуватися до фіналу конкурсу, щоб гідно представити нашу країну", - сказала Вікторія Петрик.

 

А от Рибіков планує працювати над власним репертуаром до конкурсу та активно вивчати українську мову.

"У фіналі потрібно виконати пісню на своїй рідній мові, а я російськомовний, і мені здається, що по-українськи я співаю з акцентом. Але я все обіцяю виправити", - сказав В'ячеслав.

Нагадаємо,  "кумири нації" сестри Петрик мріють нарешті піти до школи

Повʼязані теми:

Наступна публікація