На зміну чорному: Меган у яскравій синій сукні разом з принцем Гаррі відвідала благодійний концерт

На зміну чорному: Меган у яскравій синій сукні разом з принцем Гаррі відвідала благодійний концерт

Фото: Reuters

Подружжя з'явилося у Лондоні на гала-вечорі "100 днів миру".

Тільки нещодавно королівське подружжя принца Гаррі та Меган відвідало благодійну премію WellChild Awards, так знову стали почесними гостями благодійного гала-вечора у Лондоні.

Вчора, пара відвідала урочистий концерт, присвячений сторіччю закінчення Першої світової війни. Кошти, зібрані в рамках заходу, будуть передані благодійним організаціям, яким допомагає британська королівська сім'я.

Герцог та герцогиня Сассекські прибули до Центральної зали Вестмінстера на автомобілі, на десять хвилин пізніше, через великий натовп людей, повідомляє видання DailyMail.

Фото: Reuters

Після низки останніх публічних виходів в чорному Меган все-таки вирішила змінити колір і одягла сукню-міді без рукавів з витонченим драпуванням насиченого синього відтінку бренду Jason Wu.

Фото: Reuters

Доповнили образ Меган босоніжки зі стразами на височенних підборах марки Aquazzura і клатч Dior. Гаррі вирішив підтримати кохану і віддав перевагу темно-синьому смокінгу.

Фото: Reuters

Цікаво, що подружжя не одразу зайняли свої місця в залі, давши час іншим гостям влаштуватися зручніше. Після появи герцогів оркестр під управлінням Річарда Кука виконав гімн.

Фото: Reuters

Під час перерви концерту "100 днів миру" герцоги Сассекські поспілкувалися з деякими з артистів і музикантів, а також з представниками благодійних організацій, їх піклувальниками і спонсорами.

Фото: Reuters

Нагадаємо, нещодавно Меган вперше після весілля з'явилася у міні та продемонструвала стрункі ніжки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація