Наді Дорофєєвій – 29: Потап, Горова, Джамала та інші привітали зірку з днем народження

Наді Дорофєєвій – 29: Потап, Горова, Джамала та інші привітали зірку з днем народження

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Солістка гурту "Время и Стекло" отримала теплі слова від колег та друзів.

21 квітня солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка схвилювала фанів стильною фотосесією, відсвяткувала день народження.

Зірці виповнилося 29 років. У цей день багато друзів та колег виконавиці привітали її не лише особисто, а й лишили теплі слова на сторінках у соцмережах. Одним з перших привітав кохану чоловік Наді, шоумен Володимир Дантес.

"Знайти кохання дуже легко! Кохати роками дуже важко... кажуть деякі. Але в моєму випадку це виявилося легше простого. Для Наді Дорофєєвої, швидше за все, це важче, оскільки я далеко не подарунок. Ця маленька дівчинка робить щасливим мене кожну хвилину. Дякую тобі за найкращу версію мене! Дякую тобі за кохання! З днем народження, моя надіє, з днем народження, Надю", - написав Дантес у Instagram.

Потап

"Все тільки починається! З днем народження, Надю"

MONATIK

"Глибоко шановна Надіє, вітаю тебе з новим роком життя. Я такий щасливий, що одного разу вдалося особисто познайомитися, а це знайомство переросло в справжню дружбу. Ти така прекрасна! Така особлива. Щастя тобі безмежного. З любов'ю і повагою, з днем народження!"

Джамала

"З днем народження, Надю. Вибач, не вийшло привітати якоюсь більш веселою піснею. Мені здається, що саме ця пісня дуже круто розкриває тебе. І ти ж знаєш, мені тільки дай заспівати щось "на розрив". Ось така версія "Дим" вийшла"

Ірина Горова

"Моя люба, приголомшлива, ніжна, закохана в життя, творча, неймовірно стильна, чарівна, талановита, весела, цілеспрямована, гарна Надя, Надюша, DoDo! З днем народження! Люблю тебе, захоплююся, надихаюся тобою!"

Нагадаємо, нещодавно чоловік Наді Дорофєєвої прокоментував чутки про вагітність співачки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація