Надія Мейхер і Юрій Горбунов зіграють закоханих

Надія Мейхер і Юрій Горбунов зіграють закоханих

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Знаменитості постануть у ролі пари у комедійному серіалі "Великі Вуйки".

Телеканал "1+1" продовжує знімати 16-серійний серіал "Великі Вуйки", і команда проекту ділиться новими подробицями очікуваної комедії.

Так, стало відомо, що одну з нових героїнь, з якими вуйки зустрінуться у Києві, зіграє українська співачка, акторка та телеведуча Надія Мейхер.

У спін-офі герої відомого серіалу опиняються у нових обставинах - гуцули із села Великі Вуйки покинуть рідні Карпати та поїдуть шукати пригод до столиці. Однією із сюжетних ліній серіалу стане історія кохання головного вуйка Івана, якого грає Юрій Горбунов. У другому сезоні "Останнього москаля" Петрук втік з-під вінця та залишив свою наречену Галину.

Але у Києві на гуцула чекатиме нова Галина, яку і зіграє Надія Мейхер. Для акторки це буде перша роль у комедійному серіалі. Надія зізнається, що давно мріяла спробувати себе саме у жанрі комедії.

"У серіалі "Великі Вуйки" практично у кожного героя є своя родзинка, над якою можна посміятися. І моя героїня теж часто потрапляє у комічні ситуації. Галина працює касиром в Укрзалізниці. Вона жінка самотня - без сім’ї і дітей, хоча їй вже близько сорока років. Галина вже давно зневірилася у серйозних стосунках, та й взагалі у почутті кохання. Але, схоже, доля підготувала їй несподіваний подарунок", - розповідає Надія Мейхер про свою героїню.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Юрій Горбунов, який крім того виступає креативним продюсером серіалу, додає:

“Я випадково побачив Надю на екрані, і мені здалося, що на роль Галини вона ідеально підійде. Надія два рази була на пробах в різних сценах, і вона чудово увійшла в роль. Зараз ми вже знімаємо серіал і розуміємо, що наша пара Івана і Галини справді буде цікавою", - коментує Юрій.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

За сюжетом комедії, герої вперше зустрінуться на київському вокзалі, де і працює Галина. І хоча взаємна симпатія між персонажами з’явиться не одразу, глядачам буде цікаво спостерігати за розвитком романтичної історії.

Нагадаємо, що за сюжетом комедії, ініціативна група гуцулів на чолі з сільським головою Микитюком приїде до Києва, щоб домогтися прокладання дороги до Великих Вуйок. У столиці вуйки зустрінуться із новими персонажами, ролі яких зіграють Арам Арзуманян, Анна Кошмал, Інна Приходько та Артур Логай. Виробництвом серіалу займається "1+1 Продакшн". Продюсери стрічки: Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Юрій Горбунов, Христина Шкабар. Авторами сценарію комедії “Великі Вуйки” став Микола Куцик, Олексій Приходько, Ярослав Стень та Богдан Гациляк, які створювали й оригінальну історію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація