Надія Мейхер відреагувала на закид Полякової щодо домагань Меладзе: "Це неможливо"

Надія Мейхер відреагувала на закид Полякової щодо домагань Меладзе: "Це неможливо"

Фото: instagram.com/nadyameiher

Співачка стала на бік свого експродюсера.

Українська співачка та учаниця "Танців з зірками" Надія Мейхер відреагувала на нещодавню заяву Олі Полякової щодо домагань Костянтина Меладзе.

Так, артистка, яка тривалий час працювала у колективі "Віа ГРА", продюсером якого є власне Меладзе, зауважила, що всі звинувачення проти нього не варто сприймати серйозно.

Надія Мейхер та Віра Брежнєва / Фото: instagram.com/nadyameiher

Надія наголосила, що майже не спілкується з Олею, однак зазначила, що домагання і Меладзе - це протилежні речі.

"Влізати в чиюсь голову, в чиюсь уяву. У кожного вона різна, а у нас, артистів, вона взагалі бурхлива. Я її знаю дуже погано. Ми не дружні, у нас немає близьких стосунків. Тому я не маю права про неї щось говорити. Але точно можу сказати, що слово "домагання" і Костянтин Меладзе - абсолютно протилежні речі", - запевнила Мейхер у розмові з "П'ятим каналом".

Співачка припустила, що Полякова могла скористатися моментом і зайвий раз пропіаритись і зауважила, що Полякова полюбляє жартувати і до всіх її слів неможливо ставитися серйозно.

Фото: instagram.com/nadyameiher

"Я, звичайно, за Олю не буду розпоряджатися, чому вона це підхопила, вона людина досить гумористична. Я не думаю, що ці слова варто сприймати всерйоз. Правда, наскільки я її знаю, багато речей, які вона говорить - жарти, якісь дотепні, якісь не дуже. Можливо, якимось піддавалася домаганням, але навіть смішно, якщо це від Костянтина Меладзе, це неможливо. Костянтина Меладзе я вже точно знаю добре", - резюмувала Надія.

Нагадаємо, першою, хто заговорив про домагання з боку Костянтина Меладзе стала співачка Ані Лорак. Вона заявила, що продюсер і автор пісень пропонував їй інтимні стосунки, а натомість обіцяв допомогти в просуванні кар'єрними сходами. Потім на підтримку зірки російської естради виступила її українська колега Ольга Полякова. 

Секс-скандал із Костянтином Меладзе: що відомо

Секс-скандал із Костянтином Меладзе: що відомо

Повʼязані теми:

Наступна публікація