Надя Дорофєєва привітала з днем народження онкохворого хлопчика

Надя Дорофєєва привітала з днем народження онкохворого хлопчика

Надя Дорофєєва привітала з днем народження онкохворого хлопчика

Надя Дорофєєва / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Виконавиця записала для хлопця відеопривітання.

Популярна співачка, учасниця гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва привітала з днем народження Дмитрика Калюжного, підопічного проекту телеканалу "1+1" "Здійсни мрію".

Сьогодні, 23 квітня, йому  виповнилося 8 років.

Дізнавшись про зворушливу історію маленького Дмитрика, Надя вирішила записати для нього відеопривітання:

"Я дуже хочу, аби твої мрії здійснилися! Для цього потрібно вірити і ніколи не здаватися! Скоріше видужуй! Я чекаю на тебе на концерті гурту "Время и Стекло" і у своїй команді "Голос. Діти".

А проект "Здійсни мрію" подарував хлопчику омріяний електробайк і портативну музичну колонку.

Дмитрик навчається у першому класі, але на домашньому навчанні, оскільки не може ходити до школи.

Дмитрик Калюжний / Фото: прес-служба каналу "1+1"

У квітні минулого року він переніс операцію на правій ніжці і складний курс хіміотерапії, тому зараз пересувається на милицях. У нього саркома Юінга правої великої гомілкової кістки. Однак він не втрачає оптимізму, завжди веселий, життєрадісний, харизматичний, справжній "живчик"! Допитливий і комунікабельний хлопчик, він згуртовує навколо себе однолітків і заряджає їх позитивною енергією.

Дмитрик мріє про зустріч зі своїм кумиром – Надією Дорофєєвою, яку він побачив у проекті "Голос.Діти" і одразу ж захопився її красою, талантом і добротою. Він постійно дивиться кліпи гурту "Время и Стекло" на YouTube, читає реп, вчить слова Позитива і хоче зайняти його місце в дуеті з Надею хоча б на одну пісню...

До глибини дитячої душі Діму зворушив кліп на пісню "Кафель", де Надя знялася в ролі янгола, він навіть запитав маму: "А Надя справжня?". Відтоді він дуже хоче зустрітися з нею і станцювати на електробайку. Це додало б йому сил і мотивації до одужання та стало б поштовхом пов’язати своє майбутнє з творчістю, бути репером чи співаком і потрапити в команду до Наді в проекті "Голос.Діти".

Дмитрик Калюжний / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Хлопчик обіцяє, що буде любити Надю до 18 років, аж допоки він не зустріне свою кохану дівчину.

Співачка, дізнавшись про це, додала: "Мені сказали, що ти мене будеш любити до 18 років, а потім зустрінеш своє кохання… Чому тільки до 18 років?! Сподіваюсь, що з тобою скоро зустрінемось!".

Повʼязані теми:

Наступна публікація