"Нам є над чим працювати": KAZKA про виступ на нацвідборі на "Євробачення-2019"

"Нам є над чим працювати": KAZKA про виступ на нацвідборі на "Євробачення-2019"

Фото: instagram.com/kazka.band

Гурт порушив мовчання стосовно свого номера на конкурсі.

Гурт KAZKA, який під час другого півфіналу нацвідбору на "Євробачення-2019" розкритикували глядачі і підтримали судді, порушив мовчання щодо свого номера на конкурсі.

На сторінці в Instagram колектив подякував шанувальникам за вірність та підтримку і суддям за "підтримку та об’єктивність". Разом з тим KAZKA визнала, що певні мінуси під час їхнього виступу таки були.

"Ми не боїмось визнавати свої слабкості. Нам є, над чим працювати та куди вдосконалюватись. Ми розуміємо, що суспільство (як фанати, так і ті, хто не зичать нам успіху) будуть кожну нашу помилку розглядати під мікроскопом. Це нормально, адже здорова критика дає поштовх ставати кращими! На жаль, ми також помітили спроби задіяти брудні методи боротьби у нацвідборі 2019 року", - йдеться у повідомленні колективу у фотоблогу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ми хочемо подякувати ВАМ! Нашій прекрасній команді! Всім, хто брав участь в роботі над номером. Ви справжні професіонали, працювати із вами - одне задоволення! Членам журі за підтримку та об’єктивність! За всі приємні слова та конструктивну критику. Звісно, нашим відданим слухачам – нашим вірним друзям. Без вас це все було б марним. Обожнюємо! Ви - найкращі! Претендувати на те, щоб виступати від імені всієї країни — це велика відповідальність! Ми не боїмось визнавати свої слабкості. Нам є над чим працювати та куди вдосконалюватись. Ми розуміємо, що суспільство (як фанати, так і ті, хто не зичать нам успіху) будуть кожну нашу помилку розглядати під мікроскопом. Це нормально, адже здорова критика дає поштовх ставати кращим! На жаль, ми також помітили спроби задіяти брудні методи боротьби в Нацвідборі 2019 року. Але головне — це підтримка наших слухачів, яку ми відчуваємо кожен день! Ми віримо в себе, в свою команду, в свого глядача і в ту музику, яку граємо. Дякуємо вам за вашу підтримку!! ❤️❤️❤️ Photos by @d1ff ⚡️

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

Нагадаємо, також стало відомо, чому KAZKA потрапила до фіналістів нацвідбору "Євробачення-2019" ще до свого виступу. Музиканти з'явились у відеоролику анонсу фіналу нацвідбору.

Повʼязані теми:

Наступна публікація