Наречена Гвінет Пелтроу розсекретила дату та місце свого весілля

Наречена Гвінет Пелтроу розсекретила дату та місце свого весілля

Наречена Гвінет Пелтроу розсекретила дату та місце свого весілля

Фото: instagram.com/gwynethpaltrow

Акторка вийде заміж найближчими вихідними.

Відома американська акторка Гвінет Пелтроу, на яку нещодавно подали до суду через неякісні вагінальні тренажери, визначилася з датою та місцем весілля.

Так, у виданні The Sun повідомляється, що зірка стане законною дружиною продюсера Бреда Фелчака вже найближчим вікендом, а саме 29 вересня. 

Відомо також, що одруження пари відбудеться в розкішному особняку акторки, розташованому в Хемптонс. Святкування триватиме два дні, його програма передбачає найрізноманітніші розваги для гостей, включно з матчем із гольфу і коктейльними вечірками.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от @bradfalchuk

Цікаво, що у квітні у ЗМІ з'явилась інформація, що 45-річна Пелтроу таємно одружилася, але виявилося, що це була дуже екстравагантна вечірка присвячена заручинам акторки з Фелчаком.

Проте, як не парадоксально, за словами Гвінет вона готується до першого у своєму житті весілля. Незважаючи на те, що в минулому вона вже була заміжньою жінкою, жодними урочистостями її минуле одруження відзначено не було.

Нагадаємо, що Пелтроу та 46-річний Фелчак заручилися ще в листопаді минулого року. Пара познайомилася під час знімань серіалу "Лузери" 2014 року. До цього Гвінет була 11 років заміжня за музикантом Крісом Мартіном, з яким офіційно розлучилася у липні 2016-го. У екс-подружжя є двоє спільних дітей - 13-річна донька Еппл та 11-річний син Мозес. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація