Настя Каменських показала, як вміє говорити італійською

Настя Каменських показала, як вміє говорити італійською

Настя Каменських показала, як вміє говорити італійською

Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка представила свій хіт "Тримай" на італійській радіостанції.

Настя Каменських представила свій українськомовний хіт "Тримай" на всесвітньо відомому італійському радіо RAI Radio.

Настя - справжня дівчина-космополіт. Вона народилася в Києві, росла в Неаполі і добре володіє італійською мовою, що продемонструвала в своєму Instagram.

“Мене переповнюють особливі емоції! Я просто зі свого офісу даю інтерв'ю для радіостанції, яку я слухала все своє дитинство. Я розповідаю про щасливий час в Італії, розповідаю про рідну Україну! Це неймовірна гордість, що я представляю українськомовну пісню провідної європейської радіостанції і її тепер знають у всьому світі!" - сказала Каменських.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Друзі, мене переповнюють особливі емоції! Вчора в ефірі всесвітньо відомого італійського Rai Radio я презентувала свою авторську пісню «Тримай»! Я, прямо зі свого офісу, даю інтерв'ю для радіостанції, яку я слухала все своє дитинство Італійці дуже люблять, коли вивчають їхню мову, знайомляться з їх країною. Вони знають, що я росла в Неаполі і запросили мене поспілкуватися про це в ефірі. А коли вони почули хіт Тримай, вони зазначили що він відображає ту характерність, яка властива не тільки нам, але і італійцям - любов і пристрасть❤ І попросили презентувати трек в їх ефірі! Це неймовірна гордість представляти україномовну пісню на провідному європейському радіо, адже її тепер знають по всьому світу! І, звичайно ж, українська по праву вважається одним з найкрасивіших і мелодійних мов у світі Про те, як проходив цей знаковий для мене момент, можна почути на сайті Rai Radio (є подкаст від 17 вересня), а я поки що ділюся з вами маленьким шматочком відео, яке знімала моя #nkteam для блогу! . Guys, i'm so excited! My song "Тримай" was played on a globally recognized Italian radio Rai yesterday! I was interviewed right at my office with the radio i've been listening to my entire childhood Italians do дуже вдячний it when people are curious about their language and culture. They're aware I росло up in Naples and they wanted to chat about it. As soon as they heard the hit "Тримай" they acknowledged love and passion the song expressed. Those are the features both our cultures have in common ❤️They also asked me to announce the track on-air. It's a huge honor to represent the Ukrainian song at the leading European radio station since the whole world would hear it. You can listen to this significant moment of my life at Rai Radio's website (a podcast dated September 17th). In the meanwhile, here's the video my #nkteam shot for my blog

Публікація від Настя Каменських (@kamenskux)

За словами Насті, вона не здивована, чому саме цей трек привернув увагу італійців. Пісня присвячена коханню і пристрасним почуттям. Вона відображає в собі настрій, що дуже характерно і для Насті, і для українців, і для італійців. І, звичайно ж, українська за правом вважається однією з найкрасивіших і мелодійних мов.

Про те, як відбувався цей знаковий момент, можна почути за посиланням на підкаст на сайті Rai Radio (17 вересня, з 43 хвилини).

Нагадаємо, що українські слухачі вперше почули пісню "Тримай" навесні 2018 року на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою". Композицію Настя Каменських написала ще перебуваючи в дуеті "Потап і Настя", а Олексій Потапенко виступив співавтором і створив до неї частину з репом, яку Настя надалі виконала сольно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація