Настя Каменських прокоментувала чутки про свою вагітність

Настя Каменських прокоментувала чутки про свою вагітність

Настя Каменських прокоментувала чутки про свою вагітність

Також виконавиця поділилася, як їй бути суддею "Голосу" разом з чоловіком Потапом.

Співачка NK, яка днями випустила пристрасний кліп на іспанськомовну пісню, зізналася, чому протягом 14-денної відпустки у Мексиці часто фарбувалася та робила зачіски, йдеться у "Світському житті".

Як відомо, зазвичай знаменитості на відпочинку воліють не робити мейкап, та це не про Настю.

"Я свого чоловіка дуже рідко бачу, тому що ми гастролюємо. Я, по-перше, роблю це для нього. Він завжди мені каже, наприклад, я прийду, все знімаю з себе, він: "От бачиш, для когось ти виряджаєшся, фарбуєшся, а як для мене, так дульку закрутила". Тому можу сказати, що я робила це і для нього, і для себе", - прокоментувала артистка.

Також Настя розповіла, наскільки їм з чоловіком Потапом важко вдвох приймати рішення на проєкті "Голос країни", де подружня пара вперше посіла місце суддів разом.

"Ми ж два тільці, ми можемо посперечатися. Можу сказати, що зараз в нас настільки є повага одне до одного, що в нас вже не буває такого. Іноді летів і посуд, звичайно. Ну слухайте, це пристрасть", - вважає виконавиця.

Настя Каменських ділиться планами щодо вагітності

Настя Каменських ділиться планами щодо вагітності

Прокоментувала зірка й те, що їй постійно приписують вагітність.

"Я б вже за рік і народила, але ж  не можу переносити як слон. Бути вагітною – це неможливо сховати. Тобто, це через якийсь час все одно проявиться. Не знаю, чекайте. Скільки – рік, два, три, не знаю", - відповіла Каменських.

Нагадаємо, раніше засмагла Настя Каменських у білому бікіні розповіла, як буває на самоті. Артистка поділилася, що таким чином впорядковує думки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація