Настя Каменських розповіла про незвичний відпочинок, який у неї був з Потапом

Настя Каменських розповіла про незвичний відпочинок, який у неї був з Потапом

Настя Каменських розповіла про незвичний відпочинок, який у неї був з Потапом

Потап і Настя Каменських / Фото: instagram.com/realpotap

Кадри з цієї відпустки увійшли до нового кліпу артистки "Воспоминания".

Українська співачка Настя Каменських представила новий кліп на трек "Воспоминания", який зняла у дворі власного будинку.

Відео складається із романтичних кадрів подорожей співачки з чоловіком, продюсером та репером Потапом.

Ексклюзивно для ТСН.ua співачка розповіла про найбільш незвичний відпочинок, кадри з якого потрапили у кліп.

"Коли мене запросили до Мексики представити трек Elefante, я вирішила поєднати це з відпочинком і за тиждень до прем'єри запланувала відпустку. Люблю такий мікс. І ми з Льошею зупинились у дуже незвичному готелі: на березі океану і без світла - взагалі. Для мене такий досвід був новим. І це справжнє блаженство: затишні вечори при свічках та шум океану і абсолютне єднання з природою. Такий відпочинок - максимальна насолода та гарна змога відновитися та відпочити від шаленого темпу сучасного світу", – зазначила NK.

Співачка також додала, що кожний кадр на відео – особливий, а сам кліп для неї дуже багато значить:

"Відео до пісні "Воспоминания" для мене дуже інтимне. Адже в ньому – найпотаємніші миті нашого життя. І я хотіла, щоб це були не просто фотки та відео з подорожей. А тому зловила захід сонця, щоб записати синхрон у теплих променях та передати поглядом, посмішкою свою енергетику та ті емоції, які мене огортають під час цього треку", - сказала Каменських.

Нагадаємо, що 8 травня чоловік Насті Каменських Потап відсвяткував день народження. З цієї нагоди артистка поділилася фото коханого з оголеним торсом і присвятила йому ніжні слова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація