Настя Каменських розповіла, як змінилося її життя з Потапом після весілля

Настя Каменських розповіла, як змінилося її життя з Потапом після весілля

Настя Каменських розповіла, як змінилося її життя з Потапом після весілля

Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка також поділилася своїм секретом молодості.

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно зізналась, що мала інтимну близкість з Потапом в аеропорту, розповіла, чи змінилося її життя після весілля.

Зірка у сюжеті програми "Життя відомих людей" також повідомила, як привчила до занять спортом чоловіка і поділилася секретом молодості.

"Я почала сама займатися спортом, правильно харчуватися, слідкувати за собою і потім Олексій побачив, які в мене результати, і так – а я теж так хочу. От я вам скажу – який рецепт молодості. Єдиний – це спорт, правильне харчування і, звичайно, добрий настрій. Ну і кохання теж! Звичайно, звичайно кохання. Воно дійсно додає тобі енергії. Сили", - заявила Настя.

Своє кохання Потап із Настею не приховують від травня 2019-го, коли офіційно стали чоловіком та дружиною, однак за словами співачки їхнє життя після весілля не дуже змінилося.

"Трішечки стало мені легше, тому що я виковирювала фотографії і відео з блогів. Тому що ми намагалися зберегти наші стосунки. І ми зараз це теж робимо. Просто для фанів ми вирішили відкрити нашу завісу. Для того, щоб показати, що ми закохані, що в нас є спільна енергія, що ми робимо круті пісні. І присвячуємо їх, до речі, один одному", - зізналася зірка.

Нагадаємо, не так давно Потап розповів, як ставиться до відвертих фотосесій Каменських.

Повʼязані теми:

Наступна публікація