Настя Каменських у брутальному ліфі представила нашумілий кліп на трек A huevo

Настя Каменських у брутальному ліфі представила нашумілий кліп на трек A huevo

Артистка постала у чотирьох різних образах.

Українська співачка NK | Настя Каменських представила довгоочікуваний нашумілий кліп на іспанськомовну композицію A huevo.

Трек увійшов до першого іспаномовного альбому Ecléctica. Назву альбому обрано не випадково, адже значення слова Ecléctica — з'єднання різноманітних стилів, ідей, передає не тільки концепцію альбому, характер і настрій кожного треку, а й перегукується з головним меседжем творчості NK — створювати музику без кордонів, поєднуючи в ній світові культури.

У перекладі з мексиканського сленгу A huevo означає "круто/офігенно". У пісні звучать також фрази українською мовою, що вже стало фішкою NK у треках іноземними мовами. Кліп на трек знімали ще до карантину, режисером став Леонід Колосовський. Це вже третя спільна робота Насті та Леоніда в сольному проєкті NK.

Кліп на трек — це феєрія свята, яскравих персонажів і ф'южнкультур. У кліпі NK постає перед нами у чотирьох неймовірно яскравих образах, а одна з екстремальних сцен відео стала для співачки справжнім випробуванням.

Настя завжди готова йти вперед, пробувати щось нове і не зациклюватися на чомусь одному. Мені подобається її сміливість і готовність брати участь в будь-яких моїх експериментах. На зніманнях ми зіштовхуємося з різними труднощами, але Настя ніколи їх не боїться

розповів про роботу Колосовський

Вихід альбому та кліпу на трек A huevo було заплановано на квітень, але ситуація з пандемією внесла корективи в плани усього світу, не стали винятком і плани команди NK. І ось, нарешті, кліп доступний для перегляду на офіційній сторінці співачки в YouTube, а пісні альбому з'являться на всіх діджитальних майданчиках 18 вересня.

Фото: instagram.com/kamenskux

До альбому увійшли 7 треків, в яких зібрані танці, багато кохання і крутий настрій. Серед пісень альбому також сингл Elefante, кліп на який набрав більш ніж 100 мільйонів переглядів. Крім того, понад 40 тижнів пісня перебувала у престижному світовому чарті Shazam Global, де зібрані найпопулярніші треки з усього світу, і продовжує займати топові позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація