Настя Каменських у латексі представила епатажний кліп, у якому зняла Потапа

Настя Каменських у латексі представила епатажний кліп, у якому зняла Потапа

Співачка презентувала нову відеороботу на пісню Elefante.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка днями влаштувала пляжну фотосесію на відпочинку у Мексиці, презентувала досить оригінальний кліп на хіт Elefante.

Нова пісня виконавиці  - це такий собі ф'южн українських мотивів з веселими латиноамериканськими ритмами.

У  новій відеороботі, яка вражає своєю мальовничістю і оригінальністю, глядач поринає в світ магічних створінь і неймовірних метаморфоз. Сама Настя приміряє у кліпі також декілка зухвалих та досить епатажних образів.

"Своєю музикою я хочу надихнути кожного бути відкритим до світу і прагнути пізнати всі його грані і культури. У цьому відео ми намагалися передати основні людські цінності і любов до індивідуальності. Кожен з нас унікальний, і я закликаю всіх любити себе такими, якими ви є! Зрештою, наша неповторність - це сила, яка може змінити світ на краще", - прокоментувала нову відеороботу NK.

Фото: PR-служба Насті Каменських

Цікаво, що ексклюзивна прем'єра кліпу і пісні Elefante вже відбулася під час ранкового шоу  Despierta America на іспанському телеканалі Univision. Після того, як NK полюбилася латиноамериканським глядачам, її запросили презентувати свій майбутній трек і кліп.

Фото: PR-служба Насті Каменських

Яскравий кліп на нову пісню зірки доповнює її таємничими підтекстами, а його головні герої - особливі магічні персонажі, одним із яких постає чоловік Насті, репер Потап. Вони створені з різних граней людської особистості, і транслюють натяк на те, що кожен має право самовиражатися.

"Кліп переносить нас у світ екзотики, яскравих і екстраординарних персонажів. Адже світ повинен бути саме таким - строкатим і барвистим, наповненим цікавими, унікальними і незвичайними особистостями. Саме вони роблять життя захопливим. Потрібно пам'ятати, що наша нестандартність в нашому самовираженні", - розкриває задум кліпу режисер Леонід Колосовський.

Нагадаємо, нещодавно Настя Камесньких розповіла, як змінилося її життя після весілля з Потапом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація