Настя Каменських заявила, що готова стати мамою

Настя Каменських заявила, що готова стати мамою

Настя Каменських заявила, що готова стати мамою

Фото: ТСН.ua

Співачка поділилась, коли і скільки планує мати дітей.

Відома українська співачка та ведуча проекту "Розсміши коміка. Діти" Настя Каменських, яка нещодавно зізналася, чи робила вона пластичну операцію, повідомила, що вже готова стати мамою і скільки дітей планує.

Настя розповіла кореспондентам ТСН, що працювати з дітьми у проекті набагато легше, ніж з дорослими. Тому що діти, за її словами, більш чесні та щирі.

"Діти – з ними все легко. Кажеш – можемо це зробити? Кажуть – можемо. І навпаки, якщо не хочуть, то відповідають дуже чесно. Чесність дуже відрізняє дітей, бо дорослі десь можуть підлещуватись, десь переслідувати власну мету", - поділилася співачка.

Каменських зауважила, що завдяки дітям вона відпочиває від знімань, вони додають їй енергії, радості та відчуття щастя.

"У перервах  діти чекають на фотографію, дивляться своїми оченятами, обнімають, смикають за волосся – і мені це все дуже приємно. Може, я вже в тому віці, коли дуже треба дітей і хочеться, тому я так до цього всього ставлюсь", - зауважила зірка.

Настя заявила, що вже готова і їй дуже хочеться народити маля, що вона у свої 30 років дивиться на дітей не як подружка, а як мама.

Як відомо, у кліпі на пісню "Это моя ночь" співачка постає в образі мами маленьких двійнят, але у житті одразу двох мати не хоче.

"Двох одразу точно не хочеться. У мене є друзі та знайомі матері, які одразу двох народили, і це дуже важко. Особливо для матері-артистки буде важко. Я завжди мріяла мати більше однієї дитини, бо я одна в родині, і завжди дуже від цього страждаю. Мені не вистачає братика чи сестрички", - поділилася артистка.

Варто зауважити, що нестачі дитячої уваги Настя не має. Вона має чотирьох похресників і приділяє їм максимум своєї уваги.

"Я дуже хороша хрещена – завжди пам'ятаю про похресників навіть попри насичений графік. На Новий рік я знала, що буду працювати, тому всіх їх привітала за два тижні, приїхала з подарунками. Я отримую велике задоволення від цього", - підсумувала Каменських.

Нагадаємо, 24 лютого на 1+1 стартує третій сезон проекту "Розсміши коміка. Діти", виробництва студії "Квартал 95".

Кореспондент ТСН Вікторія Дмитренко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація