Настя Приходько показала, якими смаколиками тішить свою родину

Настя Приходько показала, якими смаколиками тішить свою родину

Настя Приходько показала, якими смаколиками тішить свою родину

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Артистка виявилася вправною господинею.

Українська співачка Настя Приходько знайшла, чим себе зайняти під час карантину та відкрила у собі талант кулінара.

Артистка продемонструвала прихильникам у соцмережі, які страви та напої вміє готувати. Так, Настя похизувалася власноруч приготовленими кексиками та фаршированим коропом. Окрім того, Приходько й компот на зиму законсервувала.

Фото: instagram.com/led_i_soda
Фото: instagram.com/led_i_soda

Співачка поділилася, що у неї є свій город, де вона вирощує моркву, кабачки, зелень та багато іншого.

Коли ти не полетіла до Америки і в тебе скасували два концерти, не біда! Можна приготувати компот на зиму,закрити дві банки в'ялених помідорів, спекти кексиков і приготувати фаршированого коропа… І що його далі робити

написала артистка

Водночас Настя поділилася з шанувальниками декількома рецептами страв, які приготувала.

Для приготування компоту Настя радить взяти полуницю, персики, яблука, сливи, виноград, лимонну м'яту і дев'ять столових ложок цукру. Довести все до кипіння і потримати ще 10 хвилин.  Потім закрити кришкою і дати настоятися години три.

Фото: instagram.com/led_i_soda

Рецепт в'ялених помідорів від Насті Приходько:

Беру 2 кг помідорів сорту сливка ... Видаляю плодоніжки і розрізаю на дві або 4 частини, не забираючи насіння. Викладаю на деко і посипаю сіллю і спеціями. Я взяла італійську суміш. Вмикаю духовку і залишаю на температурі 100 градусів 2 дві години. При цьому вмикаю обдув, так краще сушиться! Це якщо у вас електрична духовка як у мене! Потім знижую градус через дві години до 70, і залишаю на 10 годин! Можна сміливо залишити на ніч як я! Вранці в банки, які пройшли обробку за 100 градусів у духовці, а потім окропом, на дно банки викладаємо дрібно порубаний часник  три дольки і дрібку наших спецій, і починаємо викладати помідори. Шар спецій і часнику, шар помідор! Головне щоб було все щільно. В кінці виливаємо одну столову ложку бальзамічного оцту

поділилася Приходько
Фото: instagram.com/led_i_soda

Нагадаємо, днями Настя Приходько показала чоловіка-красеня та поділилася фото з вінчання. Подружжя відсвяткувало річницю вінчання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація