Настя Приходько розповіла про пісню, яку готує на "Євробачення 2016"

Настя Приходько розповіла про пісню, яку готує на "Євробачення 2016"

Настя Приходько розповіла про пісню, яку готує на "Євробачення 2016"

Приходько розповіла про пісню для "Євробачення"

Артистка заспіває романтичну композицію Free now.

Українська співачка Анастасія Приходько, яка розповіла про небезпечний концерт у зоні АТО, поділилася деякими подробицями про композицію, яку планує заспівати на конкурсі "Євробачення 2016".

Так, цього разу зірка хоче виступити з романтичною піснею Free now, яка надихає людину на нові звершення і сміливі кроки.

"Це пісня про свободу. Свободу від всього, що гальмує, тягне людину до помилок минулого. Свобода - це крок, це вибір, це поштовх до нових відкриттів і можливостей, - пояснює Настя. - Пісня Free now народжувалась нелегко. Це був мій дебют з Шушан як автора і виконавця. Працювали і вдень, і вночі. Зрештою народилось дві версії пісні - українською і англійською мовами. Цей твір - моє досягнення", - розповіла Приходько, пише "День".

Зауважимо, що автором музики до треку Насті стала одна з найяскравіших композиторів Вірменії Шушан Саргсян. Слова композиції написав Микола Бровченко, який є автором різномовних текстів пісень і музики, що входять до  репертуару багатьох українських та зарубіжних виконавців.

Ще один секрет про композицію Приходько, - у ній звучатиме дуже рідкісний вірменсько-курдський духовий інструмент блул. Оригінальну композицію на ньому виконав відомий блулист Аваг Маргарян.

Нагадаємо, у грудні Настя Приходько презентувала кліп, де в образі чоловіка цілується з палкою білявкою. Режисером відео став Влад Кочатков.

Повʼязані теми:

Наступна публікація