Наталія Могилевська передала #танціззіркамиchallenge Владу Ямі

Наталія Могилевська передала #танціззіркамиchallenge Владу Ямі

Наталія Могилевська передала #танціззіркамиchallenge Владу Ямі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Наталія та Влад танцювали разом у минулому сезоні проекту.

Телеканал "1+1" розпочав грандіозний #танціззіркамиchallenge, в рамках якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному проекті "Танці з зірками".

Імена перших знаменитих артистів вже стали відомі. Так, незмінним ведучим проекту залишиться Юрій Горбунов, який передав челендж популярній співачці Наталії Могилевській.

Після відео Юрія Горбунова вся Україна завмерла в очікуванні відповіді Наталії, адже ведучий "Танців з зірками" зазначив, що популярна співачка, яка 10 років тому підкорила запальними танцями глядачів, сама розкриє всі таємниці своєї участі.

Своєю чергою, Наталія Могилевська підтвердила участь у проекті та передала #танціззіркамиchallenge своєму партнеру минулих сезонів Владу Ямі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Юро, я приймаю твій виклик, і #танціззіркамиchallenge продовжується! Отже, ким я буду у цьому сезоні: ведучою, членом журі чи, можливо, знову вийду на паркет?" - відповіла на челендж Наталія.

Цікаво, що відома співачка вирішила не розкривати головної інтриги, чи повернеться легендарна пара Могилевська та Яма на паркет проекту "Танці з зірками".

Нагадаємо, протягом наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім'я наступного учасника "Танців з зірками".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зазначимо, що оновлені "Танці з зірками" дивуватимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Перший сезон відомого танцювального проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення. За правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація