Наталія Мосейчук спекла торт "Медовик" для чаювання у "Сніданку.Вихідний"

Наталія Мосейчук спекла торт "Медовик" для чаювання у "Сніданку.Вихідний"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Валентина Хамайко запросила ведучу "ТСН" поділитися рецептом торта у книзі "Солодка неділя".

Цими вихідними телеведуча Наталія Мосейчук завітала до студії "Сніданку з 1+1" у гості до колег Валентини Хамайко та Олександра Попова.

Напередодні у Наталії був день народження, і вона прийняла запрошення розділити святковий настрій з телеглядачами "Сніданку", спекла за своїм рецептом торт "Медовик", розповіла про родину, про секрети виховання і дружбу двох синів – уже студента Антона та молодшого Матвія, між якими 13 років різниці; про важливість знаходити час смачно готувати і бути берегинею домашнього затишку, а також про свій фах вчителя та освітні ініціативи.

Наталія з'явилася в ранковій студії вперше, хоч і давно працює на телебаченні. Завжди серйозна, принципова ведуча складних новинних та політичних програм, Наталія в житті чуйна, турботлива, ніжна і відповідальна мама і дружина. Вона впевнена, що кожна жінка має намагатися знаходити час добре годувати дітей та чоловіка і не піддаватися спокусі купувати готове, і в цьому немає нічого дуже складного.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Коли Валентина Хамайко дізналася про талант Наталії смачно готувати і пекти, - відчула споріднену душу і одразу запросила її до участі в своїй книзі "Солодка неділя", яка буде презентована вже у вересні. І, на щастя, Наталія погодилася та навіть готова до участі у зніманнях, щоб разом з Валею зготувати щось солодке не тільки для читачів, але і для глядачів "Сніданку".

"Наталія Мосейчук відкрилась для мене із зовсім іншої сторони – такої, з якої її мало хто знає. На екранах вона стримана, принципова, а тут така жіночна, домашня. Медовик був дуже ніжним, на вигляд здається класичним зі сметанним кремом, а насправді там був ще й карамельний крем, який додав основного акценту і зробив торт таким особливим. Цей рецепт від Наталії обов'язково буде на сторінках книги "Солодка неділя", – розповіла Валентина Хамайко.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Наталія встигла також розповісти про кураторство у національній премії Global Teacher Prize Ukraine, яка вперше відбувається в Україні за ініціативи спілки "Освіторія". Мета – змінити ставлення до професії вчителя, підняти її престиж та виявити якомога більше вчителів-іноваторів.

Наталія Мосейчук упевнена, що наші діти будуть із задоволенням ходити до школи, коли наші вчителі будуть із задоволенням працювати і матимуть гідну оплату, і вони цього гідні. Тож це крок у цьому напрямі. Головний приз – 100 тисяч гривень. Приймання заявок на Global Teacher Prize Ukraine триватиме до 15 серпня за посиланням.

Успішна телеведуча, дружина та мама - розмова за чашкою чаю з Наталею Мосейчук

Успішна телеведуча, дружина та мама - розмова за чашкою чаю з Наталею Мосейчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація