Наташу Корольову захейтили за дивакуваті фото у ліфчику

Наташу Корольову захейтили за дивакуваті фото у ліфчику

Фото: instagram.com/koroleva__star

Артистка спантеличила фанів новою публікацією.

Співачку Наташу Корольову розкритикували на нову публікацію.

Так, у фотоблогу 48-річна артистка запостила серію селфі, на яких позувала на траві на тлі гортензії у костюмі та синьому ліфі. Виконавиця випнула пишний бюст та дещо спантеличила гримасами й виглядом свого обличчя.

Фото: instagram.com/koroleva__star
Фото: instagram.com/koroleva__star

У дописі знаменитість процитувала рядки з пісні Алли Пугачової: "Лето, ах лето, лето звездное звонче пой! Лето, ах лето, лето звездное будь со мной!".

Фото: instagram.com/koroleva__star

У коментарях користувачі вибухнули негативними повідомленнями. Так, фоловери писали, що Корольова дещо перестаралася з фільтрами.

  • Жахливі фото
  • Фотошоп невдалий
  • У вас від фільтрів обличчя розмастилося
  • О Боже, що це?

Зауважимо, 2016 року СБУ України заборонила Наташі Корольовій в'їзд до України терміном на 5 років. Пізніше артистці все ж дозволили перетнути кордон заради похорону її бабусі. Співачка намагалася оскаржити рішення про заборону, проте програла суди. Восени 2019-го артистка звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням все ж таки пустити її на територію країни. 2020 року Корольова у вінку та мереживних велосипедках випустила кліп на українськомовну пісню.

Нагадаємо, не так давно Наташа Корольова здивувала реакцією на майбутнє весілля сина зі стриптизеркою. Зірка не схвалює ранній шлюб 19-річного Архипа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація