Найекстравагантніша учасниця "Хочу у ВІА Гру" Еріка Герцег поділилася сімейною трагедією

Найекстравагантніша учасниця  "Хочу у ВІА Гру" Еріка Герцег поділилася сімейною трагедією

Герцег розповіла про свою сім'ю / Фото: ТСН.ua

Білявка з трійки Мейхер розповіла деякі таємниці особистого життя.

25-річна Еріка Герцег, яка потрапила у трійку Надії Мейхер на "Хочу у ВІА Гру", запам'яталася глядачеві своїм акцентом та участю у зйомках для Playboy.

Проте все, що зараз має Еріка, є плодом її постійної роботи над собою. Дівчина народилася в 5 кілометрах від кордону між Україною та Угорщиною. В її рідному селі навіть уроки ведуться угорською мовою. Еріка прожила там 18 років. Батьки Герцег одружилися, коли мамі було 18 років, а татові – 22.

Через рік народилася Еріка. Проте коли мати дівчини народжувала другу дитину, у сім'ї трапилося горе. Травми під час пологів призвели до психічного розладу на все життя.

Через горе батько Еріки почав зловживати алкоголем. Але він зумів взяти себе в руки, не кинув хвору дружину і сам виростив двох дітей.

"Я живий приклад того, що всього в житті можна досягти. Вивчити мову, схуднути і потрапити у фінал "Хочу у ВІА Гру", – поділилася Герцег.

Нагадаємо, трійка Мейхер надихнула Меладзе на створення нового мега-хіта на "Хочу у ВІА Гру". Дівчата представили нову композицію, створену продюсером спеціально для них.

Повʼязані теми:

Наступна публікація