Найкрасивіший чоловік Богдан Юсипчук зніметься в гостросюжетному серіалі

Найкрасивіший чоловік Богдан Юсипчук зніметься в гостросюжетному серіалі

Найкрасивіший чоловік Богдан Юсипчук зніметься в гостросюжетному серіалі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Актор зіграє оперативника у серіалі "Ментівські війни. Харків".

Днями розпочалися знімання детективного серіалу виробництва каналу "2+2" "Ментівські війни. Харків", де головні ролі виконали Артем Позняк, Сергій Листунов та Богдан Юсипчук, який розповів, як здобував титул "Найкрасивішого чоловіка світу"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Ментівські війни. Харків" – 40-серійний детективний серіал про кримінальні події, які розгортаються на вулицях Харкова.

Керівник карного розшуку Харківського ГУВС, вольовий майор Андрій Гордієнко та його друзі, оперативні співробітники відділу - Богдан Харченко і Дмитро Воронов зіштовхуються зі складними й заплутаними злочинами, коріння яких часто йде в далеке минуле, чи з серією непов’язаних між собою вбивств, які трапляються в місті протягом однієї доби. Принциповість, службовий обов’язок і кодекс честі змушують головних героїв розпочати нерівну боротьбу проти "кримінального світу" Харкова. Та найскладніші не ті злочини, в яких немає видимого мотиву, а ті, в яких виявляються замішані "перевертні в погонах".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

За словами головного редактора телеканалу "2+2" Олесі Пазенко на початку знімань перших двох частин серіалу у знімальної групи було занепокоєння, чи сприймуть глядачі нові історії та нових героїв саги.

"Перед прем’єрою перших двох частин "Ментівські війни. Одеса" та "Ментівські війни. Київ" ми були трохи занепокоєні тим, чи сприймуть глядачі нові історії та нових героїв культової саги. Та з часом, за результатами  телеперегляду та відгукам глядачів, ми зрозуміли, що нам вдалось витримати баланс,  зберегти драматургічну першооснову сценарію та, в той же час, адаптувати його під українські реалії. Саме тому канал прийняв рішення розпочати знімання наступної  частини серіалу",  - розповідає Олеся Пазенко.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зауважимо, виконавці головних ролей серіалу "Ментівські війни. Харків" вже відомі глядачам "2+2" за роботами в інших картинах.

Артем Позняк / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зокрема, Артем Позняк виконав одну з головних ролей в серіалі "Стоматолог", а Богдан Юсипчук зіграв одну з головних ролей в культовій драмі "Гвардія" та серіалі "Хазяйка".

Також Богдан Юсипчук став тренером другого сезону проекту "Модель XL" телеканалу "1+1".

А от для актора Харківського драматичного театру Сергія Листунова знімання у  серіалі "Ментівські війни" стануть  дебютною роботою  в  кіно.

Сергій Листунов / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Прем’єра 40-серійного гостросюжетного серіалу "Ментівські війни. Харків" запланована на осінь 2018 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація