Найвідоміший мандрівник країни Комаров отримав нагороду XXL Men's Awards 2018

Найвідоміший мандрівник країни Комаров отримав нагороду XXL Men's Awards 2018

Найвідоміший мандрівник країни Комаров отримав нагороду XXL Men's Awards 2018

Фото: instagram.com/komarovmir

Чоловічий журнал XXL відзначив найвпливовіших чоловіків.

Популярний телемандрівник та ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який нещодавно показав своїх сестру та брата, переміг у номінації "Обличчя з екрана" та отримав нагороду XXL Men's Awards 2018.

Вже другий рік поспіль популярний чоловічий журнал XXL відзначає найвпливовіших чоловіків які вирізняються бездоганним смаком до життя і вмінням у будь-якій ситуації зробити правильний вибір та заслужити загальне визнання.

Фото: instagram.com/komarovmir

Дмитро Комаров, ведучий програми "Світ навиворіт" на телеканалі "1+1" та один з чарівників проекту "Здійсни мрію", з великим відривом обійшов у номінації "Обличчя з екрана" таких учасників, як телеведучий спортивної програми Олександр Денисов та шоумен Володимир Зеленський.

Варто зауважити, що цього року у номінації "Відкриття року" нагороду отримав серіал виробництва каналу "1+1" "Школа", а  "Артистом року" став тренер проекту "Голос країни" Сергій Бабкін.

Нагороду Комарову вручила співачка Настя Каменських.

"Друзі мої! Спасибі вам величезне за підтримку та голосування! Нагорода XXL Men's Awards 2018 – наша, ви недаремно так активно голосували, що навіть на деякий час "поклали" сайт. Результат – перемога в номінації "Обличчя з екрана" та "Інстаграм року". Для мене це передусім ваша висока оцінка проекту "Чашка кави" та програми "Світ навиворіт" і всієї нашої маленької команди. Дякую кожному з вас за голоси, любов і дружбу! Разом з вами продовжимо рятувати життя. Бути добру!" - подякував усім своїм шанувальникам телеведучий Дмитро Комаров.

Цікаво, що нинішня церемонія стала особливою: редакційна колегія журналу започаткувала спеціальну номінацію "Інстаграм року". Переможця в ній обирала редакція, яка вирішила нагородити благодійний проект "Чашка кави" за використання Instagram з максимальною користю.

Фото: instagram.com/komarovmir

Суть проекту проста й зрозуміла - відмовитися від чогось несуттєвого, наприклад, чашки кави, і передати гроші на операції дітям. Завдяки підписникам в Facebook й Instagram за півтора року зібрано вже більше семи мільйонів гривень, оплачено дуже дороге лікування за кордоном п'яти підопічним.

Замість статуетки в цій номінації Дмитрові було вручено "річний абонемент" на розміщення матеріалів проекту на сторінках журналу, який долучився до ініціативи, щоб допомагати ще активніше збирати кошти на лікування діток.

Нагадаємо, у проекті "Здійсни мрію" разом з Дмитром Комаровим бере активну участь учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка нещодавно привітала з днем народження онкохворого хлопчика.

Повʼязані теми:

Наступна публікація