Не думала, що це відбувається насправді: Різ Візерспун прокоментувала секс-скандал Вайнштейна

Не думала, що це відбувається насправді: Різ Візерспун прокоментувала секс-скандал Вайнштейна

Фото: Associated Press

Акторка стала героїнею лютневого номеру американського Vogue.

Популярна акторка Різ Візерспун, яка посіла п'яту сходинку у рейтингу Forbes найбагатших акторок, наразі стала героїнею лютневого номеру американського видання Vogue.

Фото: instagram.com/reesewitherspoon

В інтерв'ю акторка і продюсер розповіла про зміни, які відбулися в останні роки в Голлівуді. За словами зірки, зараз жінки більше працюють з жінками і не чекають, поки впливовий продюсер або режисер дасть їм можливість проявити себе.

"Мені набридло працювати над фільмами, де я була єдиною провідною жінкою на знімальному майданчику. Мене нудило від сценаріїв, де всього лише одна жіноча роль, причому погано написана, але кожна актриса в місті хотіла її зіграти, тому що більше нічого не було", - заявила Різ.

У розмові Візерспун також не оминула тему секс-скандалу з Гарві Вайнштейном, з яким вона неодноразово працювала, та руху Me Too. Різ підтримала жертв домагань в Голлівуді і зізналася, що є однією з них.

Фото: Getty Images

"Я була шокована. Чутки про Гарві Вайнштейна доходили до мене, але я завжди намагалася не судити про людей за ними. Про себе теж багато чого чула, і все це було брехнею. Ніколи не думала, що це відбувається насправді", - зізналася акторка.

Нагадаємо, Різ Візерспун, яка зіграла одну з ролей у популярному серіалі "Велика маленька брехня" (Big Little Lies), нещодавно показала як відпочивала з колегами за стрічкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація