"Не очікували навіть близькі": Анна Сєдокова спантеличила зміною іміджу

"Не очікували навіть близькі": Анна Сєдокова спантеличила зміною іміджу

Фото: instagram.com/annasedokova

Співачка вперше в життя відрізала чубок.

Відома співачка Анна Сєдокова, яка зазвичай тішить своїх фанів відвертими знімками, наразі здивувала неочікуваною зміною іміджу.

37-річна артистка на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео та фото зі своїм весняним б'юті-перетворенням. Сєдокова вперше в житті наважилася обрізати чубок.

"Цього не очікували від мене навіть близькі. Деякі навіть образилися, але у мене вперше в житті справжній мій чубок", - зауважила під роликом співачка.

Зірка також опублікувала фото результату свого перетворення. 

Фото: instagram.com/annasedokova

"Мої весняні зміни. 99% людей сказали, що я пошкодую, і тільки один сміливо почав різати. Дякую йому за це дуже", - заявила Анна.

Цікаво, що не всі шанувальники залишились у захваті від нової стрижки виконавиці. Багато хто підкреслив, що без чубчика Анні було набагато краще.

"Ні, без чубчика ти молодша", "Ви красуня, але все ж таки без чубчика було ліпше", "Без чубчика крутіше, але для весняних змін цілком", - писали у коментарях під знімком підписники зірки.

Нагадаємо, не так давно Анна Сєдокова в самих лише колготках в сіточку згнялась для Playboy. Співачка прикрасила осінній номер видання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація