Неля худне: Шовкопляс наважилася показати свій візит до масажного кабінету

Неля худне: Шовкопляс наважилася показати свій візит до масажного кабінету

Неля худне: Шовкопляс наважилася показати свій візит до масажного кабінету

Фото: instagram.com/nelya_shovkoplyas

Ведуча невпинно веде боротьбу із зайвою вагою.

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс, яка розсекретила свою вагу, не полишає свою амбітну мету - схуднути та показати це на всю країну.

Цього разу Неля наважилася на неабияку відвертість - показала свій візит до масажного кабінету.

Завдяки порадам дієтолога та дієті, із 90-та кілограмів Неля вже скинула 10. Пішов шостий тиждень, як Неля худне. У Шовкопляс він – вихідний.

"Моя робота над собою триває. Чесно скажу, іноді це мені дається дуже складно. І тому сьогодні я вирішила поєднати приємне з корисним. Сьогодні я йду на ліпомасаж. Кажуть, що він дуже добре підтягує шкіру, робить її пружною та еластичною", - сказала Шовкопляс.

#НеляХудне. 6 тиждень – ліпомасаж тіла

#НеляХудне. 6 тиждень – ліпомасаж тіла

Ліпомасаж – популярний нині метод корекції фігури за допомогою вакуумно-роликового апарату. Його проводять лише через спеціальний костюм, щоб уберегти шкіру від синців та подряпин. І, здається, Неля отримує від процедури задоволення.

"Першою чергою у нас йде водичка, після чого покращується стан шкіри. Виводяться шлаки, токсини з організму. Йдуть об’єми. Ролери, що рухаються у різному напрямку, проминають більш глибоко поверхню шкіри. За допомогою цього масажу вам не знадобиться робити ліпосакцію", - пояснила Нелі масажист.

Проте така приємна процедура має протипоказання.

"Звичайно, є протипоказання. Це онкологія, шкірні захворювання, різноманітні пухлини, вагітність, період лактації. У цих випадках приходити на процедуру не можна", - зауважила масажист.

Нагадаємо, що у середині липня Неля Шовкопляс оголосила, що почала худнути. Ведуча зізналася, що любить себе, а взятися за фігуру зірку змусили проблеми зі здоров’ям.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація