Неочікувано: Джастін Бібер захистив Гейлі від хейтерів та зізнався в коханні Селені

Неочікувано: Джастін Бібер захистив Гейлі від хейтерів та зізнався в коханні Селені

Неочікувано: Джастін Бібер захистив Гейлі від хейтерів та зізнався в коханні Селені

Фото: instagram.com/newsbaldwin

Співак опублікував скриншот розгромного повідомлення, яке він написав своїй фанатці.

Канадський популярний співак Джастін Бібер, який днями заявив, що йде зі сцени, наразі приголомшив неочікуваним зізнанням.

25-річний виконавець став на захист своєї 22-річної дружини Гейлі Болдвін та зізнався в почуттях до екс-дівчини 26-річної Селени Гомес.

Днями Бібер виклав на своїй сторінці Instagram домашній знімок своєї дружини, і одна з фанаток співака написала в коментарях, що він не кохає Болдвін: "Ти не кохаєш Гейлі! Ти одружився на ній тільки тому, щоб повернути Селену!"

Такий коментар неабияк обурив співака і він вирішив відповісти на нього, де зазначив, що йому нема чого присвячувати комусь своє життя і одружуватися, щоб повернути колишню. Він назвав коментатора "незрілою людиною", а його слова "абсолютним абсурдом".Скрином своєї відповіді Джастін поділився у Instagram-Stories.

Фото: instagram.com/justinbieber

"Ти незріла людина. У тебе є акаунт, з якого ти пишеш образи мені і моїй дружині. Це все абсолютний абсурд! Навіщо мені присвячувати все своє життя комусь, одружитися, щоб нібито повернути свою колишню? Нормальна людина не говорить і не думає так, тобі повинно бути соромно. Я любив і люблю Селену, вона завжди буде займати особливе місце в моєму серці, але я по вуха закоханий в свою дружину, і вона найкраще, що коли-небудь траплялося зі мною. Той факт, що ти хочеш присвятити свій день ненависті, багато що говорить про тебе", -  емоційно відповів Джастін у коментарі.

Бібер пообіцяв, що більше не буде відповідати на подібні повідомлення, тому що він втомився віддавати енергію хворим людям. Співак висміяв коментарі які пишуть в соцмережах Гейлі, типу "він завжди повертається до Селени" або "Селена краще для нього".

Джастін Бібер та Селена Гомес / Фото: Getty Images

"Ви не маєте жодного уявлення про моє життя і про те, що добре для мене. Гейлі - моя дружина, якщо тобі це не подобається, значить, ти не підтримуєш мене, а якщо ти не підтримуєш мене, ти не мій фанат і нехороша людина", - гнівно підсумував Джастін.

Нагадаємо, з Селеною Гомес співак почав зустрічатися 2010 року. Однак занадто молоді і зайняті своєю кар'єрою закохані не змогли зберегти стосунки. 2013 року стало відомо про розпад пари. 2017 року Бібер знову став залицятися до Селени. Однак склеїти розбиту чашу не вийшло, в березні 2018 року пара остаточно розійшлася і Бібера все частіше почали бачити з Гейлі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація