Неочікувано: "Голос країни-9" достроково покинула одна з найщиріших учасниць

Неочікувано: "Голос країни-9" достроково покинула одна з найщиріших учасниць

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Тренер Дмитро Монатік прийняв несподіване рішення.

Щойно у рамках вокальних нокаутів на проекті "Голос країни-9" виступила Магдалена Паскар з команди Дмитра Монатіка.

Дуже емоційно конкурсантка виконала трек "У мене немає дому" гурту "Один в каное". Колеги Монатіка настільки пройнялися співом Магдалени, що всі як один порадили Монатіку віддати дівчині перше крісло.

Однак рішення зіркового тренера приголомшило всіх.

"Безумовно вражений тобою, твоєю силою, тонкою душею. Я казав і буду повторювати, ти прийшла на цей проект з важливою місією донести всім, хто бачить, хто чує, що нічого неможливого в житті немає, якщо старатись, вірити, бути добрим. Ти нарешті зрозуміла, що музика вміє лікувати і ти вмієш лікувати душі своїм співом. Я дуже не хочу, щоб вона перетворилася для тебе на спорт, на змагання. Я хочу щоб ти продовжила свою місію, але вже не в шоу, а у житті і хочу тебе запросити на прямі ефіри, бути разом з нами, але не боротись, а отримувати насолоду від музики. Магдаленочко, я тобі дуже дякую за роботу", - звернувся до Магдалени зірковий тренер.

Таким чином Магдалена Паскар припинила участь у шоу попри те, що у Дмитра ще було два вільних стільця.

А от один з тренерів Дан Балан зізнався, що не зрозумів, що сталося. "Я не зрозумів, вона що, ні на жодному місці?" – запитав Балан.

На що йому Монатік відповів:

"Вона прийшла з місією і вона її виповнила на цьому шоу дуже достойно і зараз я не хочу, щоб вона боролася. Я хочу щоб вона отримувала задоволення від музики, саме тому вона поза конкурсом. Сьогодні вона вже переможець".

Нагадаємо, що до цього MONATIK заплутав Dan Balan кавером на хіт Пономарьова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація