Неочікувано: Кім Кардашян отримала лист від злодія, який пограбував її у Парижі

Неочікувано: Кім Кардашян отримала лист від злодія, який пограбував її у Парижі

Фото: East News

Світська левиця вбачає у діях крадія спроби вплинути на рішення суду.

Життя зірки реаліті-шоу Кім Кардашян суттєво змінилося після зухвалого пограбування у жовтні 2016-го року у Парижі.

Знаменитість досі оговтується від пережитого і паралельно намагається покарати своїх кривдників у суді. Аж от один з нападників, ймовірний організатор нападу на світську левицю, 60-річний Аомар Аіт Хедаш написав Кім листа.

Про це повідомляє видання TMZ. У своєму посланні крадій нібито дуже жалкує через те, що скоїв. Злочинець наполягає на зустрічі з Кардашян, аби "сказати, як сильно шкодує про свою поведінку" і як "був зворушений, коли побачив Кім у сльозах".

"Я співчуваю, що завдав болю вам, вашим дітям, вашому чоловікові і іншим близьким людям ... Сподіваюся, що лист допоможе вам згодом забути про той біль, який ви пережили через мою вину", - написав крадій.

Та Кім з недовірою поставилася до послання свого кривдника. На думку зірки реаліті, зловмисник намагається таким чином продемонструвати нібито своє каяття, аби вплинути на рішення суду.

До слова, спочатку цей лист був направлений судді, а лише потім адвокатам знаменитості у Франції. Тож, цілком можливо, Кардашян має всі підстави сумніватися у поведінці крадія.

Нагадаємо, що 3 жовтня 2016 року невідомі вдерлися до номера Кім Кардашян у Парижі і пограбували її. Саму зірку зв'язали та кинули до ванни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація