Невгамовна Ембер Герд наполягає, щоб Джонні Депп пройшов психіатричну експертизу

Невгамовна Ембер Герд наполягає, щоб Джонні Депп пройшов психіатричну експертизу

Фото: Associated Press

Акторка намагається поставити під сумнів адекватність ексчоловіка.

Голлівудська акторка Ембер Герд, яка намагається будь-якими способами довести суду, що Джонні Депп її бив, наразі вирішила залучити ще й психіатрів.

Як зазначається у виданні The Blast, після того, як Депп погодився на умови Герд надати суду дані про його алкогольну та наркотичну залежності, вона пішла ще далі.

Так, зірка "Аквамена" попросила суд змусити ексчоловіка пройти психіатричну експертизу, щоб поставити під сумнів його психічний стан.

"Стосунки Джонні з реальністю коливаються в залежності від його взаємодії з алкоголем і наркотиками. Як параноя Джонні, його помилки і агресія збільшилися впродовж наших стосунків, так і моя обізнаність про його тривале зловживання наркотиками продовжує зростати", зазначається у заяві Ембер.

Проте адвокати Деппа вважають нові вимоги Герд втручанням в його особисте життя. Вони також заявляють, що нинішній важкий психічний стан актора не міг стати причиною можливих сварок і рукоприкладства, які нібито відбувалися кілька років тому.

"Це справа про наклеп, в якому містер Депп не стверджує, що не страждає яким-небудь психічним розладом. Таким чином, психічний стан пана Деппа не є "спірним", і, відповідно, проводити експертизу немає жодних підстав", - зазначають представники актора.

Нагадаємо, познайомившись під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник" знаменитостям Джонні Деппу та Ембер Герд пророчили міцні стосунки. У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, алк вже через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві. Акторка неодноразово показувала фото після побиття та заявляла про насильство з боку чоловіка. Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію та стверджує, що Ембер ніколи не бив та звинувачує її у наклепі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація