"Невже так складно?": онкохвора Шеннен Догерті звернулася до людей, які не дотримуються карантину

"Невже так складно?": онкохвора Шеннен Догерті звернулася до людей, які не дотримуються карантину

Фото: East News

Акторка закликала не ігнорувати правила соціальної дистанції.

Американська акторка Шеннен Догерті звернулася до людей, які не дотримуються карантину у зв’язку із спалахом коронавірусу.

Так, зірка серіалів "Усі жінки відьми" та "Беверлі Гіллз, 90210", яка бореться із раком, залишила у своєму мікроблогу послання до підписників.

"Я розумію, що деякі люди вважають, що обмеження не повинні їх стосуватися. Що вони молоді, здорові і переживуть це. Дехто вважає, що фондовий ринок та економіка цінніші, ніж людське життя. Є люди, які досі не практикують соціальне дистанціювання. У вас є дідусь, якого ви любите? У вас є член сім'ї з порушеною імунною системою? У вас є друг з раком? Невже так складно дотримуватися соціальної дистанції?", – написала Догерті у фотоблогу.

Фото: instagram.com/theshando

У відповідь фоловери підтримали кумира: "Це так легко, просто залишайся вдома", "Погоджуюся з кожним словом", "Я працюю в лікарні. Все, що ви сказали, дуже важливо!" – писали юзери у коментарях.

Нагадаємо, рак молочної залози у Шеннен Догерті вперше діагностували 2015 року. Причиною несвоєчасного виявлення злоякісної пухлини у зірки "Беверлі Гіллз, 90210" стало несвоєчасне обстеження. Вона навіть подавала до суду на своїх менеджерів, які проігнорували оформлення медичного страхування, і саме через це вона пропустила низку планових перевірок. 

Проте зрештою їм вдалося домовитися і врегулювати конфлікт.

Протягом двох років акторка відчайдушно боролася з хворобою та не соромилася ділитися з шанувальниками знімками хворої себе та розповідати, як протікає її лікування. На деякий час вона навіть втратила надію на життя. Однак після видалення грудей та курсу хіміотерапії та завдяки неабиякій підтримці чоловіканайближчих друзів та родичів у Догерті сталася ремісія.

За цей час знаменитість встигла  зробити реконструкцію грудейповернутися до роботи і навіть знятися у перезапуску культового серіалу 90-х "Беверлі-Гіллз, 90210". За словами зірки саме смерть її колеги за серіалом Люка Перрі підштовхнула її до знімань.

Повʼязані теми:

Наступна публікація