Нічні жахи про Кім Кардашян довели Каньє Веста до лікарні – ЗМІ

Нічні жахи про Кім Кардашян довели Каньє Веста до лікарні – ЗМІ

Фото: Getty Images

Подейкують, що чоловік світської левиці дуже за неї переживав.

Чоловік зірки реаліті Кім Кардашян, репер Каньє Вест, який минулого тижня потрапив до лікарні з нервовим зривом, бачив нічні жахіття про дружину.

Подейкують, що після зухвалого пограбування Кардашян у Парижі, Каньє за неї дуже сильно переживав, а ночами бачив нічні жахіття

"Думка про те, що з Кім може трапитися що завгодно, зводила його з розуму. Він був дуже вражений, не спав, його мучили жахи", - розповів журналістам інсайдер, пише US Weekly.

Під час туру Америкою Saint Pablo, Вест не міг спокійно виступати, не знаючи, де наразі його дружина і що з нею в будь-який момент може щось статися.

"Він дійсно не міг робити шоу, коли Кім перебувала так далеко від нього. Каньє насилу переживав розлуку - це погіршило його самопочуття, а пограбування дружини просто вибило з колії. Він би ніколи не скасував тур, якби не почувався так погано. Кім - його сім'я, і тільки вона зараз по-справжньому допомагає", - додало джерело.

До слова, раніше повідомлялося, що Каньє Веста випишуть сьогодні, 29 листопада. Проте його виписка з медичного центру UCLA відкладається на невизначений час. Стан Каньє поки недостатньо стабільний, тому йому потрібен нагляд особистого лікаря.

Повʼязані теми:

Наступна публікація