Ніна Матвієнко зізналася, що грала у школі ведмедика

Ніна Матвієнко зізналася, що грала у школі ведмедика

Ніна Матвієнко зізналася, що грала у школі ведмедика

Народна артистка розповіла цікаву історію зі шкільних років.

Українська співачка Ніна Матвієнко, яка поділилася давнім ритуалом на Великдень, нещодавно взяла участь у проекті двох хіп-хоп-виконавиць, йдеться у "Світському житті".

Ніна Матвієнко виконала роль оповідачки історії у кліпі alyona alyona і Alina Pash на пісню "Падло".

"Я хочу подякувати, що вони саме мені це довірили. Я ж не дуже сучасна жінка. Але коли дівчата сказали мені про це, то я подумала, що треба їм якось догодити", - поділилася враженнями народна артистка.

Ніна Матвієнко зізналася, що вміє змінювати голос і пригадала історію зі шкільних років, коли вона грала роль ведмедика.

"Я у школі-інтернаті змінювала голос, була ведучою та три роки грала ведмедика. "Доброго дня, дорогі дітки. Сьогодні ми розпочинаємо нашу..." Всі питали, хто це такий? Мене не виказав мій вчитель-фізик і до сьогоднішнього дня у школі так і не знають, хто був ведмедиком", - розповіла Матвієнко.

Секрет краси без жодних ін’єкцій та пластичних операцій від Ніни Матвієнко

Секрет краси без жодних ін’єкцій та пластичних операцій від Ніни Матвієнко

Ще Ніна Митрофанівна поділилася секретом, як зберегти природну красу без пластичних операцій та ін’єкцій краси.

"Просто треба мати онуків. Моя онучка Ніна не дає мені старіти. Єдине, що псує дітей, - це планшети і мобільні телефони. Оце тормозить у житті і людей, і дітей. Але красу нічим не зіпсуєш, якщо ти любиш", - зауважила співачка.

Також артистка розповіла, як буде святкувати Великдень.

"Головне піти до церкви, вистояти ніч, причаститися… І вранці вже з повним кошиком приходжу до будинку, вони всі ще сплять, а я на вулиці так кричу: "Христос Воскрес" - тиша, "Христос Воскрес" – тиша, Христос Воскрес"– і собака починає гавкати у сусідів", - розповіла Ніна Митрофанівна.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко розчулила юзерів відео, на якому її мама Ніна Матвієнко танцює з молодшою онукою Ніною під акомпанемент Арсена Мірзояна. Співак грав на губній гармошці. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація