Нищук заявив, що не знав про політичний підтекст ролика з Приходько: Я в такій же ситуації, як і Настя

Нищук заявив, що не знав про політичний підтекст ролика з Приходько: Я в такій же ситуації, як і Настя

Фото: УНІАН

Міністр культури сказав, що не має стосунку до знімань відео.

Ситуація навколо політичного ролика Петра Порошенка, в якому оманою зняли Анастасію Приходько та Ахтема Сеітаблаєва, набирає обертів.

Тепер інцидент прокоментував і сам "винуватець події", міністр культури Євген Нищук. За словами Приходько та Сеітаблаєва, саме Нищук запропонував їм взяти участь у зніманнях, проте йшлося про соціальну рекламу, а не політичне відео.

За словами Євгена, він і сам не знав про політичний підтекст ролика.

"Я не причетний до знімань ролика. Міністерство не знімає ролики. Не знав про його деталі, крім загального позитивного і патріотичного характеру. Всі питання до тих, хто безпосередньо домовлявся, - розказував зміст, обговорювалися, чи ні деталі. Я до цього стосунку не маю", - зазначив Нищук, пише "Кореспондент".

Міністр культури додав, що опинився у такій самій ситуації, як зазначені вище знаменитості.

"Переговори велися безпосередньо або з продюсерами, або безпосередньо, я цього не знаю... Я в такій же ситуації, як і Ахтем та Настя...", - підсумував Нищук.

Нагадаємо, що так само як і Анастасія Приходько, режисера стрічки "Кіборги" Ахтема Сеітаблаєва ввели в оману з передвиборчим роликом Порошенка. Актор вважав, що знімається у соціальній рекламі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація