Селена Гомес вперше після нервового зриву вийшла на зв'язок з фанами

Селена Гомес вперше після нервового зриву вийшла на зв'язок з фанами

Фото: elle.com

Співачка привітала фоловерів з Новим роком і подякувала за підтримку.

Американська співачка Селена Гомес повернулася в Instagram після кількамісячної перерви, під час якої вона відновлювалася після нервого зриву у клініці та в компанії друзів.

У понеділок, 14 січня, артистка опублікувала в своєму Instagram серію чорно-білих знімків.

Гортайте вправо, щоб побачити більше фото

"Ви давно нічого не чули від мене, але я хотіла привітати всіх з Новим роком і подякувати за вашу любов і підтримку. Останній рік став для мене, безумовно, роком саморефлексії, викликів і росту. Це завжди ті виклики, які показують вам, хто ви і що ви здатні подолати", - написала Селена.

Цим постом вона поділилася після тривалої відсутності у соцмережі - останнє фото перед тим, як зникнути з Instagram, вона опублікувала наприкінці вересня 2018 року.

"Повірте мені, це нелегко, але я пишаюся людиною, якою я стаю, і з нетерпінням чекаю подій у новому році. Люблю вас усіх", - додала Селена.

Фото: elle.com

За десять годин її пост встиг зібрати понад 6 млн лайків фоловерів. У коментарях підписники раділи її поверненню і просили більше не зникати.

"Наша королева повернулась", "Ми за тобою скучили", "Ти чудова, моє натхнення" - так коментували світлини Селени її фоловери.

Нагадаємо, що наприкінці вересня співачка, яка протягом багатьох років бореться з вовчаком, дізналася про те, що кількість лейкоцитів в її крові стала тривожно низькою, що говорить про те, що хвороба вражає здорову нирку, яку Гомес трансплантували 2017 року.

Системний червоний вовчак - аутоімунне захворювання, за якого організм співачки виробляє антитіла, що атакуюють здорові клітини. Дізнавшись про душевний та фізичний стан Селени, родичі відправили її до медичного центру Cedars-Sinai, де вона проходила курс спеціальної терапії.

Після завершення курсу лікування Селена відновлювалася, багато часу проводячи із друзями. Зокрема, встигла повідриватися з актрисою Бейлі Медісон на гірсько-лижному курорті, покататися з подругами на конях та погостювати у Тейлор Свіфт.

Зазначимо, що у цей час її колишній бойфренд, співак Джастін Бібер встиг одружитися з племінницею Алека Болдвіна - моделлю Гейлі Болдвін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація