Ніжний стан, який ніколи не забуду: Тодоренко вперше розповіла, як тривала її вагітність

Ніжний стан, який ніколи не забуду: Тодоренко вперше розповіла, як тривала її вагітність

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Телеведуча запустила марафон, в якому планує протягом 9 днів розповідати про кожний місяць перед материнством.

Популярна телеведуча Регіна Тодоренко, яка минулого місяця подарувала сина Владу Топалову, вперше вирішила розповісти, як тривала її вагітність.

Так, на своїй сторінці Instagram молода мама запустила дев'ятиденний марафон, під час якого планує ділитися з шанувальниками інформацією про те, з якими труднощами вона зіткнулася під час очікування первістка.

"Нарешті я готова розповісти вам про чудовий період свого життя, який називається "Вагітність". Довгий час я дійсно не хотіла розповідати про свою вагітність, передусім, тому що для мене це було вперше (такий зворушливий і ніжний стан, який я ніколи не забуду). Незважаючи на те, що я скакала, танцювала і знімалася, мене мучив токсикоз, у мене набрякали ноги, я стала більшою на кілька розмірів, і мені також було складно знайти відповідний одяг. Я оголошую свій "вагітний" марафон. Буду розповідати вам про свою вагітність, про те, за допомогою чого я боролася з нудотою, як мені вдавалося не заснути під час знімань і запхати набряклі ноги в туфлі. Можливо, комусь із вас мої лайфхаки будуть корисні", - поділилася телеведуча під світлиною, на якій вона позує з чималим животом.

Так, вже сьогодні Регіна опублікувала свої фотографії, зроблені під час знімального процесу розважального шоу, і розповіла про те, що на знімках вона вже перебувала на першому місяці вагітності. Правда, тоді вона ще не знала про свого "пузожителя", хоча і готувалася до зачаття заздалегідь.

Для перегляду фото гортайте вправо

"1-й місяць. До питання планування сім'ї ми підійшли з усією відповідальністю. Лікар порекомендував мені за два місяці до зачаття почати пити фолієву кислоту, яка сприяє розвитку плода, повністю відмовитися від куріння і вживання спиртного ", - розповіла Тодоренко.

Телеведуча підкреслила, що з першим пунктом у неї не було проблем, тому що вона ніколи не курила, та й з другим теж, оскільки випивала тільки у свята "в малих дозах".

"На цьому фото я на першому місяці вагітності. Ще нічого не підозрюю про те, що я вже не сама, тому на зніманнях шоу я стрибала, сідала на шпагат, намагаючись хоч якось зігрітися в моторошно холодному павільйоні, і розважала публіку ", - згадала телеведуча.

Цікаво, що за словами Тодоренко про вагітність вона дізналася випадково, під час переодягання.

"В один зі знімальних днів, коли я переодягалася в чергове вбрання, мені здалося, що з моїм тілом відбулися деякі зміни - груди явно стали більшими. Тоді у мене і зародилися перші підозри. Після знімань я одразу ж купила тест - і ось воно! Тест показав заповітні дві смужки ", - завершила свій пост Регіна.

Нагадаємо, нещодавно Влад Топалов показав історію кохання у новому зворушливому кліпі на пісню, яку подарував Регіні на честь народження первістка.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація