Номінантка на "Греммі-2019" Аріана Гранде оголосила премії бойкот

Номінантка на "Греммі-2019" Аріана Гранде оголосила премії бойкот

Фото: Associated Press

У співачки виникли розбіжності з продюсерами.

Популярна співачка Аріана Гранде, яка номінована на "Греммі-2019" у категорії "найкраще сольне поп-виконання", відмовилась з'являтися на цьогорічній церемонії.

У співачки виникли розбіжності з продюсерами премії, через пісні які вона співатиме. Гранде, яка була представлена на рекламних щитах, які рекламують шоу по всьому Лос-Анджелесу, не тільки не виступатиме на церемонії 10 лютого, вона навіть не з'явиться на ній, повідомляє видання Variety з посиланням на інсайдерів бизьких до ситуації.

Гранде відчула себе "ображеною" після того, як продюсери спочатку не дозволили їй виконати композицію 7 Rings - останній сингл з її майбутнього альбому Thank U, Next, який буде представлений за два дні до "Греммі".

Згодом наче був досягнутий компроміс, в результаті якого 7 Rings стане частиною попурі, але Гранде оголосила премії бойкот після того, як продюсери наполягли, щоб друга пісня буде на їхній вибір.

Інсайдер додав, що такі умови не були нав'язані іншим виконавцям на шоу.

Нагадаємо, нещодавно через розбіжності з організаторами фестивалю Coachella від свого виступу відмовився заявлений хедлайнер Каньє Вест.

Повʼязані теми:

Наступна публікація