Новини у Гламурі за тиждень: ДТП Ірини Федишин та повернення на сцену гурту Aqua

Новини у Гламурі за тиждень: ДТП Ірини Федишин та повернення на сцену гурту Aqua

Також цього тижня стало відомо про розлучення Коліна Ферта.

Цей тиждень запам'ятався нам цікавими подіями у світі шоу-бізнесу, тому традиційно сьогодні, як і кожної п'ятниці, на сайті ТСН.ua ми згадуємо найцікавіші та найрезонансніші новини тижня.

Зіркове розлучення

Відомий актор Колін Ферт вирішив розлучитися з дружиною Лівією Джуджоллі, з якою перебував у шлюбі впродовж 22 років.

Фото: Associated Press

Причиною розставання називають зраду дружини, яку Ферт так і не зміг пробачити. Джуджоллі зізналась, що 2015 року зраджувала актору з італійським журналістом.

Міс Світу-2019

У Лондоні було визначено і "Міс Світу". Так, переможницею конкурсу краси стала 23-річна учасниця з Ямайки Тоні-Енн Сінгх. 

Фото: Associated Press

Друге місце дісталося "Міс Франція" Офелії Мезин, а третьою стала індіанка Суман Рао. Учасниця від України Маргарита Паша до числа призерок "Міс Світу-2019" не потрапила.

ДТП Федишин

Співачка Ірина Федишин потрапила в аварію поблизу Рівного. За словами зірки, в їхній мікроавтобус, влетів інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу.

В результаті аварії чоловік та продюсер Ірини Віталій отримав забиття, струс мозку, а також шину на ногу.

Повернення VS тайм-аут

Популярний у 90-х гурт Aqua після 20-річної перерви у повному складі повертається на сцену. Музиканти вирушать в тур Канадою в наступному році, а навесні планують виступити на Coachella в Каліфорнії.

Фото: Associated Press

А от культовий гурт Imagine Dragons, навпаки, вирішив на певний час припинити свою діяльність. Музиканти хочуть трохи відпочити, щоб знову возз’єднатися із родиною та друзями. Однак фронтмен гурту зізнався, що все ж продовжує писати пісні для Imagine Dragons.

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Гламур" у Facebook. 

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 19 грудня

ДТП Ірини Федишин, повернення Aqua та тайм-аут Imagine Dragons - ці та інші цікаві події шоу-бізнесу за тиждень дивіться у дайджесті ТСН Гламур

Опубликовано ТСН Гламур Четверг, 19 декабря 2019 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація