Новини у Гламурі за тиждень: переможець "Голосу. Діти-5" та позашлюбний син Іглесіаса

Новини у Гламурі за тиждень: переможець "Голосу. Діти-5" та позашлюбний син Іглесіаса

Також цього тижня Святослав Вакарчук показав свою родину.

Цей тиждень запам'ятався нам цікавими подіями у світі музики та кіно, тому традиційно сьогодні, як і  кожної п'ятниці на сайті ТСН.ua ми згадуємо найцікавіші та найрезонансніші новини тижня. 

Переможець "Голосу. Діти"

Цього тижня визначився переможець п’ятого сезону "Голосу. Діти". Ним став підопічний гурту "Время и Стекло" 12-річний Олександр Зазарашвілі з Грузії, який полонив серця українців своїм голосом.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Окрім гордого звання "дитячого голосу країни", найсильніший вокаліст проекту отримав у подарунок подорож на двох до паризького Disneyland. 

Родина Вакарчука

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук чи не вперше показав своїх рідних. У своєму Facebook музикант опублікував колаж із світлин з сімейного архіву.

Артист не зазначив, хто саме з ним на знімку, назвавши жінок своєю родиною. Однак юзери у коментарях зазначили, що на фото Вакарчук позує із дружиною та дочкою.

Заарештований хедланер

Виступ хедлайнера Atlas Weekend A$AP Rocky не відбудеться, через його арешт за бійку, яка сталася раніше у Стокгольмі.

Однак, наразі йому вже знайшли заміну. За словами засновника фестивалю A$AP Rocky замінить репер зі схожим сценічним псевдонімом A$AP Ferg.

Іглесіасу присудили сина

Співака Хуліо Іглесіаса офіційно було визнано біологічним батьком 43-річного Хав'єра Сантоса. Таке рішення постановив один із судів Мадрида. Однак у Іглесіаса є 20 робочих днів для оскарження рішення суду.

Фото: Associated Press

2017 року Сантос заявив, що результати ДНК-тесту підтверджують батьківство співака і довів це в суді.

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Гламур" у Facebook.

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 11 липня

Переможець "Голосу. Діти-5", Atlas Weekend без хедлайнера, сім'я Вакарчука та позашлюбний син Іглесіаса - ці та інші цікаві події шоу-бізнесу за тиждень дивіться у дайджесті ТСН Гламур

Опубликовано ТСН Гламур Четверг, 11 июля 2019 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація