Новини у Гламурі за тиждень: побиття Панеттьєрі та Джаред Лето у Києві

Новини у Гламурі за тиждень: побиття Панеттьєрі та Джаред Лето у Києві

Також цього тижня "Гра престолів" побила черговий рекорд.

Тиждень, що минає, був сповнений цікавими та насиченими подіями у світі шоу-бізнесу. У традиційному дайджесті від "ТСН.Гламур" ми пропонуємо вам згадати найяскравіші з них. 

Побита Панеттьєрі

Екснаречену Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі побив бойфренд Браян Гікерсон. Акторка отримала три удари по обличчю і викликала поліцію. Проте, цікаво, що це не вперше бойфренд підіймає руку на зірку, однак вона продовжує бути з ним і не бачиться з дочкою.

Фото: Getty Images

Наразі Гікерсону світить позбавлення волі до 4 років.  За два тижні чоловік постане перед судом, де буде винесений остаточний вирок.

Агент 007 - темношкіра жінка

Вперше за історію бондіани агента 007 зіграє не актор, а акторка. Нею стане темношкіра британська зірка стрічок про супергероїв Лашана Лінч. Вона зіграє головну роль у новій стрічці, проте їй дістанеться лише номер 007. Сам герой Бонда (Деніел Крейг) залишиться Бондом.

Рекорд "Гри престолів"

Під час оголошення номінантів на цьогорічну премію "Еммі" фентезійна сага "Гра престолів" встановила черговий рекордпотрапивши у 32 номінації.

Також велику кількість отримав серіал "Чорнобиль" - 19 позицій.

Хто вийде переможцем та отримає престижну премію, стане відомо 22 вересня

Фінал скандалу

З актора Кевіна Спейсі зняли обвинувачення у секс-домаганнях до 18-річного хлопця, які яке нібито мали місце 2016 року. Прокурор округу заявив, що рішення було ухвалене через відсутність свідка, що подав скаргу.

Фото: Associated Press

Це була єдина справа проти Спейсі, яка дійшла до суду.

Джаред Лето у Києві

У Києві відбувся концерт американських рокерів 30 Seconds to Mars. Гурт завітав до столиці у рамках фестивалю UPark. Зі сцени наживо пролунали як нові композиції гурту, так і добре відомі хіти.

Протягом виступу 30 Seconds to Mars влаштували справжнє свято глядачам. А після виступу імпровізований концерт Джаред Лето влаштував на пішоходному мосту.

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Гламур" у Facebook

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 18 липня

Побита Панеттьєрі, агента 007 зіграє темношкіра жінка, а 30 Seconds to Mars виступили в Києві - ці та інші цікаві події з шоу-бізнесу за тиждень дивіться у дайджесті @ТСН Гламур

Опубликовано ТСН Гламур Четверг, 18 июля 2019 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація