Новини у Гламурі за тиждень: розлучення Остапчука та знепритомнення Різатдінової

Новини у Гламурі за тиждень: розлучення Остапчука та знепритомнення Різатдінової

Також цього тижня Рікі Мартін став батьком вчетверте.

Цей тиждень запам'ятався нам цікавими подіями у світі шоу-бізнесу, тому традиційно сьогодні, як і кожної п'ятниці, на сайті ТСН.ua ми згадуємо найцікавіші та найрезонансніші новини тижня. 

Розлучення Остапчука

Популярний ведучий Володимир Остапчук розлучається з дружиною Оленою Войченко. Спочатку в Мережі з’явилася інформація, що шоумен подав позов на розірвання шлюбу, а потім новину підтвердила і сама пара.

Що стало причиною такого рішення Володимира, наразі невідомо. Подружжя прожило у шлюбі 12 років та виховує двох дітей: дочку Емілію та сина Еван-Олександр.

"Танці" без Салема

У десятому прямому ефірі нового сезону "Танців з зірками" шоу покинула чергова пара. Після танцю за життя голоси суддів роздідлилися, двоє віддали свої голоси за Олену, і двоє проголосували за Данієля.

Фото: instagram.com/tanci1plus1

В такому випадку, коли голоси суддів розділилися порівну за всесвітнім правилом "Танців з зірками", шоу покидає пара, яка набрала найменшу кількісь голосів глядацького голосування, цього разу це став Даніель Салем та Юлія Сахневич, які підкорювали паркет пристрасним містичним танго. 

Гіпертонія Різатдінової

Під час десятого ефіру "Танців з зірками" Анна Різатдінова зазіхнула на балет. Однак, одразу після виступу спортсменці стало зле, у неї з рук випали квіти і вона впала на свого партнера.

Як виявилося, у Анни дуже піднявся тиск, тому вона вимушена була покинути паркет не дослухавши коментарі та оцінки суддів. Ведучий проєкту Юрій Горбунов екстрено оголосив позапланову рекламу.

Знову батько

Пуерториканський співак Рікі Мартін та його партнер Джован Йосеф знову стали батьками. Про поповнення у родині Мартін повідомив на своїй сторінці в Instagram. Він розмістив світлину, на якій разом з коханим тримає на руках сина Ренна Мартіна-Йосефа, якого їм народила сурогатна матір.

Фото: instagram.com/ricky_martin

Також пара виховує доньку Люсію від сурогатної матері та 11-річних близнюків Маттео і Валентино.

Закрита справа

Справу Кевіна Спейсі щодо секс-домагань до чоловіка закрили. Причинною такого рішення стала раптова смерть масажиста, який звинуватив актора. Він стверджував, що Спейсі в жовтні 2016 року змусив його торкнутися своїх геніталій під час сеансу.

Що стало причиною смерті масажиста наразі не повідомляється.

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Гламур" у Facebook.

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 31 жовтня

Розлучення Остапчука, "Танці" без Салема, гіпертонія Різатдінової, батьківсвво Мартіна та закриття справи Спейсі - про найцікавіше у шоу-бізнесі за тиждень дивіться у дайджесті ТСН Гламур

Опубликовано ТСН Гламур Четверг, 31 октября 2019 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація