Новини у Гламурі за тиждень: скандал з Ольгою Куриленко та моторошні зізнання Сніжани Онопко

Новини у Гламурі за тиждень: скандал з Ольгою Куриленко та моторошні зізнання Сніжани Онопко

Також цього тижня одразу у кількох зіркових родинах народилися діти.

Тиждень, що минає, був багатий на цікаві та насичені події у світі шоу-бізнесу. У традиційному дайджесті від "ТСН.Гламур" ми пропонуємо вам згадати найяскравіші з них.

Зіркові малюки

Цього тижня стало відомо про народження дітей одразу в кількох зіркових родинах.

Так, вперше батьком став зірка "Гаррі Поттера" Руперт Грінт. У актора та його дівчини Джорджії Грум народилася дівчинка.

Також дочку своєму чоловікові народила зірка серіалу "Погануля" Америка Феррера. Новонароджена дівчинка стала другою дитиною подружжя, яке виховує також 2-річного сина.

Вдруге мамою стала і українська співачка Юлія Думанська. У зірки та її чоловіка Григорія Козловського, які вже виховують донечку Діану, народився хлопчик на ім’я Ярема.

Ще на одну дитину стала більшою і родина старшої дочки Сніжани Єгорової. Стася Ровінська подарувала своєму чоловікові третю дитину – дочку Емму.

Суд Бріджит Бардо

Акторка Бріджит Бардо постане перед судом через расистські висловлювання. 85-річна судитимуть зірку через критику традиції жертвоприношень на острові Реюньйон.

Наразі справа Бардо направлена до кримінального суду. Засідання відбудеться у червні цього року.

Скандал Куриленко

Акторка Ольга Куриленко опинилася в центрі скандалу через заяву про свою національність. Вона заявила, що не українка, а слов’янка, чим обурила своїх шанувальників.

Фото: instagram.com/olgakurylenkoofficial

Однак згодом дівчина Бонда виправдалась та зауважила, що любить країну свого походженняЗірка зазначила, що нічого скандального проти України не казала, а її слова були сприйняті неправильно.

Домагання Вайнштейна

Відома акторка Гелена Бонем Картер звинуватила Вайнштейна у домаганнях. Зірка розповіла, що продюсер намагався помацати її та пропонував зробити масаж шиї.

Однак вона відповіла йому твердим "ні" та втікла від нього.

Зізнання Онопко

Фотомодель Сніжана Онопко поділилася моторошними подробицями сімейного життя з чоловіком Миколою Щуром.

Зірка розповіла, що чоловік знущався з неї протягом дев’яти років, а одного разу навіть побив її матір. Модель хотіла втекти від Щура, але через постійну охорону не могла.

Фото: jetsetter.ua

Також Микола гвалтував дружину, а наразі намагається відібрати у неї майно у дружини.

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Вона" у Facebook.

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 14 травня

Зіркові малюки, суд Бріджит Бардо, скандал з Ольгою Куриленко та домагання Вайнштейна - про ці цікаві події шоу-бізнесу за тиждень дивіться у дайджесті ТСН Вона

Опубликовано ТСН Вона Четверг, 14 мая 2020 г.
Наступна публікація