Новини у Гламурі за тиждень: возз'єднання Spice Girls та ім'я нової переможниці "Модель XL"

Новини у Гламурі за тиждень: возз'єднання Spice Girls та ім'я нової переможниці "Модель XL"

Також імениті видання назвали найсексуальнішого чоловіка та "Жінку року".

Цей тиждень рясніє цікавими подіями та нагородами у світі шоу-бізнесу не менш ніж минулий.

Головною новиною цього тижня стало довгоочікуване возз'єднання культового поп-гурту Spice Girls, однак не у повному складі. Так, 43-річна Мелані Браун, 44-річна Мелані Чісхолм, 42-річна Емма Бантон та 46-річна Джері Голлівелл вперше після возз'єднання вийшли в світ разом без Вікторії Бекхем, яка відмовилась повертатися у гурт.

Також не менш цікавою новиною стало визнання найсексуальнішого чоловіка планети, яким за версією видання People став британський актор Ідріс Ельба. Сам 46-річний актор такого повороту подій зовсім не очікував і не приховував, що новий "титул" став для нього сюрпризом. 

Також цього тижня було визначено "Жінку року" в музичній індустрії за версією авторитетного видання Billboard. Нею стала 25-річна американська співачка Аріана Гранде. Однак отримає свою нагороду артистка на 13-й щорічній церемонії Billboard Women in Music, яка відбудеться в Нью-Йорку 6 грудня. 

А от у іспанському місті Більбао відбулася щорічна, 25-та за рахунком, церемонія вручення Європейських нагород телеканалу MTV — MTV Europe Music Awards. Тріумфаторкою вечора стала 21-річна співачка Каміла Кабелло. Вона перемогла в чотирьох номінаціях - "Найкращий виконавець", "Найращий відеокліп", "Найраща пісня", "Найкращий американський виконавець". 

Також цього тижня був відзначений легендарний 74-річний голлівудський актор Майкл Дуглас. Актор урочисто відкрив іменну зірку на "Алеї слави" у Голлівуді у колі найближчих людей: 49-річної дружини Кетрін Зети-Джонс, 39-річного сина Кемерона і батька Кірка, якому через місяць виповниться 102 роки. 

Свою нагороду також отримала і переможниця другого сезону революційного проекту "Модель XL", який змінює стандарти краси та ламає стереотипи у світі моди. Наталка Петрик зі Львова отримала професійну фотосесію у столиці моди Парижі і вже в грудні прикрасить обкладинку нового номеру глянцевого журналу Elle та стане обличчям нової лінійки одягу для пишних дівчат від Андре Тана. 

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Гламур" у Facebook

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 8 листопада

Возз'єднання Spice Girls, церемонія MTV EMA, титул найсексуальнішого чоловіка та "Жінки року" - ці та інші цікаві події шоу-бізнесу за тиждень дивіться у дайджесті @ТСН Гламур

Опубликовано ТСН Гламур Четверг, 8 ноября 2018 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація