Новини у Гламурі за тижень: ліпосакція Камінської та нові зіркові жертви коронавірусу

Новини у Гламурі за тижень: ліпосакція Камінської та нові зіркові жертви коронавірусу

Також цього тижня багато хто з оточення Деппа висловив йому свою підтримку.

Цей тиждень запам'ятався нам цікавими подіями у світі шоу-бізнесу, тому традиційно сьогодні, як і щоп'ятниці, на сайті ТСН.ua ми згадуємо найцікавіші та найрезонансніші новини тижня. 

Жертви коронавірусу

Коронавірус продовжує косити світових знаменитостей. 

Так, іспанський тенор Пласідо Домінго захворів на COVID-19. Про це 79-річний маестро сам повідомив у соцмережах. Написав, що мав температуру й кашель, тому й перевірився. А також, що наразі почувається добре й разом із родиною перебуває в самоізоляції.

Про те, що занедужала, повідомила і голлівудська зірка українського походження Іванна Сахно. Дівчина розповіла, що спершу відчувала біль в спині й легенях, згодом піднялася температура і була носова кровотеча. Наразі акторка перебуває під наглядом лікарів.

Фото: Associated Press

Корнавірусною інфекцією заразився і скандальний продюсер Гарві Вайнштейн, який перебуває в ізоляторі виправного закладу Венде, що на заході штату Нью-Йорк.

Ліпосакція Камінської

Солістка "НЕАНГЕЛІВ" Слава Камінська розповіла про операцію. Виконавиця зізналася, що лягала під ніж хірурга заради ліпосакції, оскільки вже дуже хотіла позбутися жиру у важкодоступних місцях свого тіла. 

Фото: instagram.com/babaslavka

Окрім того, Камінська зробила й ліпофілінг. Викачаний з неї жир повернули у ті місця, де його не вистачало.

Зіркова підтримка

Голлівудський актор Джонні Депп отримав підтримку у конфлікті з Ембер Герд від свох колег та колишніх коханих.

Так, на захист актора стала його екснаречена Вайнона Райдер, з якою вони прожили 4 роки. Також слова підтримки Деппові сказала і його ексдружина Ванесса Параді, яка перебувала у стосунках з актором протягом 14 років і має з ним двох  спільних дітей. 

Фото: Associated Press

Не повірила у звинувачення Герд у домашньому насильстві і акторка Пенелопа Крус, яка знімалася з Джонні у "Піратах Карибського моря". До слів акторки приєднався і її чоловік Хав’єр Бардем, назвавши Герд токсичною особою.

Невдале падіння

Старша донька популярної співачки Олі Полякової Марія впала з коня і травмувалася.

За словами дівчини, вона невдало впала, розбила носа та пошкодила ногу.  

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Гламур" у Facebook.

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 26 березня

Операція Камінської, нові жертви коронавірусу, зіркова підтримка Деппа та невдале падіння дочки Полякової - про ці події шоу-бізнесу за тиждень дивіться у дайджесті ТСН Гламур

Опубликовано ТСН Гламур Четверг, 26 марта 2020 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація