Новий бойфренд Ані Лорак виявився батьком сина співачки TAYANNA

Новий бойфренд Ані Лорак виявився батьком сина співачки TAYANNA

Фото: facebook.com/tatyana.reshetnyak.58

Артистка та Єгор Глєб були разом три роки.

Співачка TAYANNA, яка розповіла, чому покинула Філіпа Коляденка, заговорила й про батька свого сина Даніеля.

Виявляється, батьком її дитини є новий бойфренд Ані Лорак, саунд-продюсер Black Star Єгор Глеб. Тетяна зустрічалася з Єгором три роки.

"Мій колишній чоловік, який є батьком для мого сина, був юхуу (гулящим чоловіком – прим. ред.). Зараз він напливами з'являється в житті Даніеля: він приходить до сина, погрався-погрався зі словами "Боже, це мій син, я його обожнюю, це мій всесвіт", а через два дні знову, як хвиля, зникає. І потім приходить ще через пів року", - розповіла співачка у програмі "Слава+".

Ані Лорак та Єгор Глеб / Фото: instagram.com/anilorak

Виконавиця також додала, що хотіла б, аби поруч з її дитиною увесь час був батько, але зараз Даніель сприймає лише її, а про біологічного батька майже не згадує. Саме тому Тетяна не тримає зла на ексчоловіка:

"Зараз немає чого звинувачувати людину, у нього таке життя, він так сприймає цю ситуацію. Мабуть, у нього немає інстинкту батька або відчуття батьківства, тому він так живе", - вважає співачка.

Нагадаємо, що після важкого розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак почала зустрічатися з російським продюсером Єгором Глебом, молодшим від зірки на 14 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація