У новому сезоні "Світського життя з Катериною Осадчою" з'являться зіркові репортери

У новому сезоні "Світського життя з Катериною Осадчою" з'являться зіркові репортери

Фото: Світське життя

Родзинкою нового сезону програми стануть запрошені зіркові гості.

Новий весняний сезон "Світського життя" стартує на телеканалі "1+1" 4 березня о 23:10. Незмінна ведуча проекту Катерина Осадча після пологів не йде у декретну відпустку і продовжуватиме радувати телеглядачів в ефірі, поєднуючи роботу з доглядом за новонародженим сином.

За тиждень до пологів Катерина Осадча ще працювала на зніманнях Українського тижня моди, і майже до восьмого місяця літала у відрядження.

Так, у новому сезоні глядачі зможуть побачити ексклюзивне інтерв'ю Катерини Осадчої зі світовою зіркою балету, українцем Сергієм Полуніним, відзняте у Празі. Це перше інтерв'ю знаменитого танцівника для українського телебачення, в якому колишній прем'єр Королівського балету Лондона та учасник хітового відео "Take Me To Church" розповість про своє ставлення до подій на батьківщині.

"Світське життя" також продовжить досліджувати приховані аспекти життя заможних та знаменитих у спеціальних журналістських сюжетах. У новому сезоні глядачі дізнаються про найепатажніші витівки українських мільйонерів, побачать таємні хобі та домашні колекції зірок, а також почують зізнання про закордонну нерухомість та додаткові громадянства відомих українців.

Родзинкою нового сезону програми стануть запрошені зіркові гості, які стануть репортерами "Світського життя" на визначних подіях Києва. У жанрі світської хроніки себе проявлять Юрій Горбунов, Дмитро Комаров, Ольга Полякова та інші зірки.

Фото: Світське життя

Фото: Світське життя

Фото: Світське життя

Фото: Світське життя

Дивіться новий сезон сюрпризів та експериментів щосуботи о 23:10 з 4 березня на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація