Обережно - спойлер: у Мережі посекундно дослідили кадри нового трейлеру "Гри престолів"

У новому сезоні буде лише сім серій.

У Мережі з'явився новий трейлер серіалу "Гра престолів" і фанати взялися досліджувати кожний кадр, щоб дізнатися про що розповідатиме новий сезон.

Про це інформує time.com.

У новому сезоні буде лише сім серій, а це означає, що творцям серіалу доведеться прискорити сюжетні лінії і з'єднати той хаос, який панує на вигаданому континенті Вестеросі.

Нові кадри показують, що Серсея Ланістер та Дейенеріс Таргарієн будуть конфліктувати, тоді як Джон Сноу боротиметься із загрозою білих ходоків на Півночі.

Фото: HBO

Серед цікавих кадрів: о 0:18 з'являється Арья Старк верхи на коні, а пізніше вона, ймовірно, подорожує Північчю, а о 0:21 Серсея розмірковує над своїм наступним кроком на красивій, але зовсім не практичній карті.

О 0:25 Джеймі Ланістер стоїть пліч-о-пліч Серсеї. Це трохи дивно, адже у минулому сезоні пара знанала чимало втрат, а їхня дитина наклала на себе руки. "Ми останні Ланістери", - говорить Серсея Джеймі, а позаду Залізного трону видніється лев - символ Ланістерів.

О 0:34 Дейенеріс прибуває у замок своїх предків і заявляє, що вона "народжена, щоб правити Сімома королівствами". Можливо, тут вона зустрінеться із Джоном Сноу.

На кадрах також видно і Сансу Старк та Мізинця. Останній або хоче одружитися на Сансі і стати корелем Вінтерфелла, або намагатиметься підірвати авторитет Старків.

Фото: HBO

Об 1:08 дотракійці з'являються на конях у Вестеросі і беруть участь у битви проти війська Ланістерів разом із армією Дейенеріс. Не виключено, що ця битва може відбутися у замку на скелі Кастері.

 

А об 1:12 складається враження, що Давос Сіворт може стати останньою раціональною людиною в Вестеросі. "Якщо ми не відкладемо наші чвари, ми помремо. І тоді не важливо, чий скелет сидить на Залізному Троні", - зауважує він. Між іншим Давос сидить за столом Джоном Сноу, так що не виключено, що він стане десницею короля Півночі.

Фото: HBO

Далі об 1:21 Джон Сноу втікає від білих ходоків. Також він з'являється у крипті у Вінтерфелі, можливо, він дізнається правду про свою матір Ліанну Старк.

Є у трейлері і місце для легкої еротики: об 01:22 Міссандея розкриває сорочку Сірого Хробака, хоча як відомо, він є воїном-євнухом.

Фото: HBO

Також у новому трейлері можна побачити перекинутого лева на військовій карті як символа Ланістерів та перший бій драконів.

Завершується трейлер закадровими словами Джона Сноу "Велика війна тут".

Фото: HBO

Таким чином, новий трейлер "Гри престолів" хоч і проливає деяке світло на те, про що йтиметься у новому сезоні, але й залишає чимало часу для фанатських роздумів.

До речі, наприкінці березня було опубліковано відео-промо стрічки. Свіжі серії фанати побачать вже з 16-го липня.

Нагадаємо, фентезі-серіал "Гра престолів" виходить на каналі HBO з 2011 року. На рахунку шоу 10 номінацій на премію "Еммі". Його літературною основою стала серія книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація