Ображений Комаров пояснив, чому жорстко відповів Владу Ямі і назвав його "сліпим суддею"

Ображений Комаров пояснив, чому жорстко відповів Владу Ямі і назвав його "сліпим суддею"

Ображений Комаров пояснив, чому жорстко відповів Владу Ямі і назвав його "сліпим суддею"

Відомий телемандрівник розставив крапки над "і" у конфлікті з хореографом.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який відповів тим, хто назвав його "роботом" після "Танців з зірками", знову звернувся до шанувальників.

Цього разу Дмитро лишив пост у соцмережах, прокоментувавши конфлікт з одним з суддів проекту Владом Ямою. На сторінці у Facebook Комаров зізнався, що коментар Ями, де той порівняв Комарова з деревом, його образив.

"Жарту не вийшло - вийшла просто образа. І це не тільки моя думка - в редрумі багато пар здивувалися і сказали - явний перебір. Але навіть якщо б посил цієї фрази був жартівливим, якби вона була сказана з гумором - за чотири ефіри ці однакові жарти вже всім набридли, скільки можна?" - написав Дмитро.

Окрім того ведучого зачепили слова іншого члена журі Катерини Кухар, яка зауважила, що "cексу у танці" Комарова було стільки, скільки "у пам'ятнику Леніну".

 "Що це? Петросян відпочиває. У мене було, що відповісти і на це, але виховання не дозволило озвучити щиру думку про такі жарти жінці", - додав ведучий.

Стосовно того, як вирішився конфлікт між Дмитром та Владом і ворогують зараз знаменитості, Комаров відповів:

"Ніякі ми не вороги. Я відповів і забув. Конфлікт вичерпано. Те, що було на паркеті, там і залишається", - підсумував ведучий.

Я тут пробежался по комментариям, и вижу, что не все заметили причину моего "взрыва" на #танціззірками. А причина была н...

Опубликовано Дмитро Комаровым 18 сентября 2017 г.

Нагадаємо, під час четвертого прямого ефіру "Танців з зірками" Влад Яма порівняв Дмитра Комарова з деревом. Зробив хореограф це під час виступу Сергія і Сніжани Бабкіних, у яких на сцені реквізитом було дерево.

"Ви вчинили нечесно, вас в цьому номері було троє. Я пропоную прибрати Комарова і тоді ми можемо починати шоу", - сказав Яма, показуючи на дерево.

Своєю чергою, Дмитро Комаров назвав Яму "сліпим суддею", який не розгледів у танці Дмитра пристрасть.

Повʼязані теми:

Наступна публікація